Ολυμπιακός: Η σκέψη του Μεντιλίμπαρ για τρεις στόπερ και η εκτίμηση για την ενδεκάδα με τη Μακάμπι

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός εδώ και κάποιες μέρες συζήτηση με το staff του το ενδεχόμενο τριάδας στο κέντρο της άμυνας. Η εκτίμηση για τους 11 στο Μακάμπι - Ολυμπιακός.

Τέθηκε τα προηγούμενα 24ωρα επί τάπητος η πιθανότητα για μία τριάδα στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού. Μία συζήτηση που έγινε σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στον Μεντιλίμπαρ (που όπως είχατε διαβάσει από την πρώτη στιγμή στο Gazzetta είχε κάνει τις παρατηρήσεις του στους παίκτες του για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός) και το επιτελείο του πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για ένα αγωνιστικό σχέδιο που δεν ετέθη σε εφαρμογή και δεν δείχνει να έχει αισθητές πιθανότητες ούτε για τη Μακάμπι. Και για ένα πλάνο που γενικά όταν έχει εφαρμοστεί στον Ολυμπιακό ακόμα και επί Μαρτίνς δεν λειτούργησε ανάλογα.

Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα (22.00, COSMOTE SPORTS TV 2) με την παρουσία των οπαδών και των δύο ομάδων. Στη ρεβάνς του 1-4 του Φαλήρου και σε μία τρομερά δύσκολη αποστολή. Χωρίς να υπάρχουν δεδομένα προπόνησης ή δοκιμών καθώς την Τρίτη στην ομάδα είχε δοθεί ρεπό υπάρχει εκτίμηση 11άδας.

Μία 11άδα για τον Μεντιλίμπαρ που δεν θα έχει αισθητές διαφορές από αυτή της αναμέτρησης της περασμένης Πέμπτης. Ο Πασχαλάκης παρότι έχει ενοχλήσεις στον ώμο και παίζει με αυτό το πρόβλημα κάνοντας θεραπείες, εκτιμάται πώς θα είναι ξανά βασικός. Στα 2 άκρα της άμυνας θα είναι οι Ροντινέι και Ορτέγα και στο κέντρο της άμυνας οι Κάρμο και Ρέτσος.

Άξονας με Εσε, Ορτα και Τσικίνιο και πιθανότατα Φορτούνης, Ποντένσε και Ελ Καμπί η τριάδα μπροστά. Άρα ως μια αρχική εκτίμηση οι 11 με τη Μακάμπι θα είναι οι εξής: Πασχαλάκης - Ορτέγα, Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι - Εσε, Ορτα,Τσικίνιο - Ποντένσε, Φορτούνης και Ελ Καμπί.

Υπενθυμίζεται ότι στο όριο καρτών είναι οι Ποντένσε, Ιμπόρα, Κάρμο και Ρέτσος.

Το πρόγραμμα για το Μακάμπι - Ολυμπιακός για την Τετάρτη και την Πέμπτη

10:30: Προπόνηση της Maccabi Tel Aviv στο προπονητικό της κέντρο.

14:30: Προπόνηση του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο στον Ρέντη.

20:30: Συνέντευξη Τύπου της Maccabi Tel Aviv στη Σερβία.

21:00: Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στη Σερβία. Την ομάδα θα εκπροσωπήσει κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Σαντιάγκο Έσε.

Πέμπτη 14/3

22:00 Maccabi Tel Aviv – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

* Το Gazzetta θα βρίσκεται - και στη Σερβία - για να καλύψει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα με videos, ρεπορτάζ και ό,τι άλλο χρειαστεί για την ενημέρωσή σας.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα