Κεντζιόρα: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσα στους παίκτες, η πρόκριση είναι στο χέρι μας»

Κεντζιόρα: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσα στους παίκτες, η πρόκριση είναι στο χέρι μας»

PAOK

bet365

Στο χέρι του ΠΑΟΚ είναι να καταφέρει να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Conference League τόνισε ο Τόμας Κεντζιόρα.

Πίστη για την μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League υπάρχει στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Ο Τόμας Κεντζιόρα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τόνισε ότι η ανατροπή και η πρόκριση είναι στο χέρι των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου του Βορρά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κεντζιόρα:

«Έχουμε το δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Μιλήσαμε πολύ μεταξύ μας, βγήκαμε για φαγητό όλοι μαζί, σε μια προσπάθεια να βρούμε τι φταίει για την εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια», είπε αρχικά ο Πολωνός αμυντικός του ΠΑΟΚ.

«Κάναμε λάθη στο πρώτο παιχνίδι, δεχθήκαμε δύο γκολ, δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε στο αυριανό παιχνίδι, να αμυνθούμε καλύτερα και να φτιάξουμε περισσότερες ευκαιρίες», πρόσθεσε ο Κεντζιόρα και στάθηκε στο κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας.

«Δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια, μαζευτήκαμε όλοι μαζί και μιλήσαμε, όλα είναι στα χέρια μας, η πρόκριση είναι στο χέρι μας, αυτό που θέλω να επαναλάβω είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας», ξεκαθάρισε ο Πολωνός ποδοσφαιριστής και δήλωσε έτοιμος από κάθε άποψη να μπει στο γήπεδο και να παίξει ένα ακόμη παιχνίδι.

«Είναι ωραίο το να παίζω συνέχεια. Είμαι επαγγελματίας και οφείλω να ξεπεράσω κάθε πρόβλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κεντζιόρα.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα