Σαμάτα: Ο «κακός δαίμονας» της Κλαμπ Μπριζ! (vids)

Ο Άλι Σαμάτα στο Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ

bet365

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλί Σαμάτα, τα πηγαίνει περίφημα κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, καθώς σε 19 αναμετρήσεις εναντίον της με τη φανέλα της Γκενκ έχει σκοράρει έξι φορές!

Ο Αλί Σαμάτα έχει τρομερές επιδόσεις απέναντι στην ευρωπαϊκή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League, Κλαμπ Μπριζ και η κλήρωση του... ξύπνησε ευχάριστες μνήμες από το πέρασμά του από το βέλγικο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Τανζανός φορ με τη φανέλα της Γκενκ σε συνολικά 19 αναμετρήσεις με αντίπαλο την Μπριζ έχει σκοράρει έξι φορές, ενώ έχει μοιράσει και μια ασίστ. Ωστόσο, με τα χρώματα της Αντβέρπ, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα απέναντι στους Φλαμανδούς.

Στις αναμετρήσεις του 31χρονου φορ απέναντι στην Μπριζ, ξεχωρίζει αυτή στις 4/3/2017 που σκόραρε δις και «χάρισε» το τρίποντο στην ομάδα του με σκορ 2-1. Άλλωστε, με εξαίρεση το ματς στις 17/2/2019 (3-1), στα υπόλοιπα που κατάφερε να βρει δίχτυα η Γκενκ κατόρθωσε να πανηγυρίσει και τη νίκη.

Η Μπριζ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ και σε περίπτωση που οι Ασπρόμαυροι καταφέρουν να περάσουν στα ημιτελικά, θα βρουν στον δρόμο τους τον νικητή του ζευγαριού Βικτόρια Πλζεν - Φιορεντίνα. Οι δυο προημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι στις 11 και 18 Απριλίου, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στο «Γιαν Μπρέιντελ».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα