Η ομιλία του Μπακασέτα στους συμπαίκτες του: «Μόνο εμείς ξέρουμε τι έχουμε περάσει, δεν τα παρατάμε ποτέ» (vid)

Η ομιλία του Μπακασέτα στους συμπαίκτες του: «Μόνο εμείς ξέρουμε τι έχουμε περάσει, δεν τα παρατάμε ποτέ» (vid)

Newsroom
Ο Τάσος Μπακασέτας

bet365

Με μήνυμά της στα Social η Εθνική Ελλάδας αναφέρεται στον αποκλεισμό από την τελική φάση του Euro 2024, ενώ έχει και ηχητικό ομιλίας του αρχηγού Τάσου Μπακασέτα στους συμπαίκτες του αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι διεθνείς δεν πρόκειται να τα παρατήσουν ποτέ.

Παρά την μεγάλη προσπάθεια η Εθνική ομάδα δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2024, μένοντας εκτός από την γιορτή της Γερμανίας στα πέναλτι και στον τελικό των Play Off με την Γεωργία. Η απογοήτευση για τον αποκλεισμό υπάρχει, αλλά όπως φαίνεται και από το βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Εθνικής ομάδας στα social, κανείς δεν σκοπεύει να τα παρατήσει και η προσπάθεια θα συνεχιστεί.

Αρχικά στο βίντεο υπάρχουν στιγμές της Εθνικής τόσο καλές όπως οι νίκες που έφερε την ομάδα στην κορυφή του Nations League, όσο και δυσάρεστες όπως ο τραυματισμός του Λημνιού. Μάλιστα υπάρχει και ηχητικό του Τάσου Μπακασέτα ο οποίος σε ομιλία του στους συμπαίκτες του ανέφερε: «Μόνο εμείς εδώ ξέρουμε τι έχουμε περάσει και τι έχουμε καταφέρει για να φτάσουμε εδώ. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα βάζετε πάνω απ' ολα και όλους την ομάδα. Επειδή είμαστε Έλληνες δεν τα παρατάμε ποτέ. Όλοι μαζί... ένα-δύο τρία Ελλάς».

Όσον αφορά το μήνυμα στα social αναφέρει τα εξής: «Ένα πέναλτι μπορεί να χαθεί…

Μια πρόκριση μπορεί να χαθεί…

Αλλά όσο δεν χάνεται η ΕΝΟΤΗΤΑ και η ΠΙΣΤΗ, δεν θα χαθεί ποτέ και η Ελπίδα.

Έχετε δώσει τη ζωή σας γι’ αυτή την ομάδα.

Και η ζωή συνεχίζεται…

Είμαστε μαζί σας».

@Photo credits: eurokinissi
 

EURO Τελευταία Νέα