Ολυμπιακός: Ο Ντόι που είναι φαβορί αντί του Ρέτσου για τη ρεβάνς στην Τουρκία και οι εναλλακτικές

Ο Ντόι με τη Φερεντσβάρος

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε πώς προορίζει τον Ανδρέα Ντόι για βασικό στόπερ στον επαναληπτικό με τη Φενέρ μετά την κίτρινη που πήρε ο Ρέτσος.

Το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ρέτσος δεν ήταν μόνο η φάση από την οποία προήλθε το 3-1 της Φενέρ στον αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο φαληρικό γήπεδο. Ήταν και η στιγμή που δέχθηκε κίτρινη κάρτα και από τη στιγμή που ήταν στο όριο χάνει τη ρεβάνς της επερχόμενης Πέμπτης στην Τουρκία.

Ο κόουτς Μεντιλίμπαρ απαντώντας στην ερώτηση του Gazzetta για την αναπλήρωση του κενού του Ρέτσου φάνηκε να προσανατολίζεται στον Ντόι, ο οποίος βέβαια έχει ένα διάστημα που δεν αγωνίζεται. Ειδικότερα ο Βάσκος είπε πώς «όποιος δέχεται τόσες κάρτες δεν παίζει στο επόμενο. Είναι κάτι γνωστό και ήταν ένα ενδεχόμενο και συνέβη. Θα παίξουμε χωρίς τον Ρέτσο που είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς: το πρόβλημα είναι ότι έχουμε μόνο τρεις δηλωμένους παίκτες σε αυτήν τη θέση, αφού δεν έχουμε έξι και έχουμε τρεις όλοι ξέρουν ποιος θα αγωνιστεί».

Να υπενθυμιστεί πώς στο όριο καρτών είναι οι Κάρμο, Φορτούνης, Ιμπόρα και Αλεξανδρόπουλος ενόψει του επαναληπτικού του 3-2 στο φαληρικό γήπεδο. Υπάρχει εναλλακτική για τον Βάσκο τεχνικό με τη Φενέρ; Υπάρχει αλλά εκτιμάται πώς δύσκολα θα τη δούμε. Η άλλη επιλογή θα ήταν εκεί να βάλει ένα εξάρι όπως τον Ιμπόρα ή να τραβήξει από δεξιά τον Κίνι και να τον τοποθετήσει στο κέντρο της άμυνας. Πειραματικές επιλογές που θα είναι πολύ δύσκολο να τις δούμε. Σε αυτή τη φάση πάντως το φαβορί δείχνει να είναι ο Ντόι για παρτενέρ του Κάρμο.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα