Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (19/04) στο Gazzetta

Newsroom
protoselida

bet365

Ο Ολυμπιακός που... άλωσε την Πόλη και πήρε την πρόκριση με πρωταγωνιστή τον Τζολάκη, ο ΠΑΟΚ έχασε με τον συγκινητικό κόσμο του στο πλευρό του, οι απουσίες της ΑΕΚ και ο Άρης που θέλει βελτίωση στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Ο θριαμβευτής Ολυμπιακός και ο ήρωας Τζολάκης

Sport Day: Άλωσε την πόλη με ήρωα τον Τζολάκη! Συγκλόνισε ο κολοσσός κίπερ που έπιασε τρία πέναλτι στην βραδιά της καριέρας του και έστειλε τον θρύλο της Ευρώπης στους «4» του Conference League, όπου θα βρει στον δρόμο του την Άστον Βίλα.

Live Sport: Θρυλικός Τζολάκης για την κούπα! Με τρεις αποκρούσεις πέναλτι, ο 22χρονος γκολκίπερ έγινε ο ήρωας που έστειλε τον μεγάλο Ολυμπιακό για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Φως των Σπορ: Μυθική πρόκριση στους 4 της Ευρώπης και πάει για τελικό. Για πάντα θρύλος. Εκπληκτικός Τζολάκης έπιασε τρία πέναλτι στην ψυχοφθόρο διαδικασία. Απέκλεισε τη Φενέρ μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου», στον δρόμο του τώρα η Άστον Βίλα.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Μέγας Κωνσταντίνος Τζολάκης ο Α'. Ο «μαρμαρωμένος βασιλιάς» άλωσε την πόλη του!

Οι απουσίες της ΑΕΚ και ο συγκινητικός κόσμος του ΠΑΟΚ

Ώρα των Σπορ: Απουσίες και διλήμματα. Ο Γκαρσία και ο Στάνκοβιτς, δεδομένα δεν προλαβαίνουν ούτε το ματς με τον Άρη ενώ Μουκουντί και Άμραμπατ δεν προπονήθηκαν ούτε και χθες και βάζουν σε σκέψεις τον Αλμέιδα.

Metrosport: Νικητής ο κόσμος! Συγκλονιστικοί σε όλο το ματς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δήλωσαν, παρά την πίκρα τους, πίστη στην ομάδα για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Βελίτωση. Θέλει από τους παίκτες του ο Μάντζιος μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα