Ολυμπιακός: Η Άστον Βίλα μιλά με την UEFA για την κίτρινη του Μαρτίνες

Newsroom
Μαρτινες

bet365

Ο προπονητής της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League, Ουνάι Έμερι, μίλησε για την τιμωρία του Εμίλιανο Μαρτίνες, αναφέροντας ότι υπάρχει επικοινωνία με την UEFA.

Ο Ολυμπιακός θα βρει στα ημιτελικά του Conference League την Άστον Βίλα. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε μια ιστορική πρόκριση μέσα στην Πόλη και έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τους Άγγλους οι οποίοι προκρίθηκαν απέναντι στη Λιλ μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Ο Αργεντινός διεθνής κίπερ Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους «χωριάτες» ωστόσο δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες και δεν θα είναι -με τα έως τώρα δεδόμενα- παρών στην πρώτη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Ο κόουτς της Βίλα ωστόσο αναφέρθηκε στην τιμωρία του πολύπειρου πορτιέρε και τόνισε ότι υπάρχει επικοινωνία με την UEFA.

ΟΈμερι τόνισε ότι δεν γνώριζε τον κανονισμό της UEFA για την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Αργεντινός τερματοφύλακας στη διαδικασία των πέναλτι. «Δεν ήξερα αυτόν τον κανόνα (σ.σ: αναφέρεται ότι μετράνε σαν δύο ξεχωριστές κάρτες αυτές που δίνονται σε κανονική διάρκεια/παράταση και μετά στα πέναλτι).

Αλλά γρήγορα μου είπαν για αυτόν τον κανόνα και τώρα, φυσικά, είναι πολύ σημαντικό για εμάς και μιλάμε με την UEFA για αυτήν την κίτρινη κάρτα. Δεν είναι ακριβώς 100% σίγουρο ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. Ολυμπιακό). Είμαστε σε συζητήσεις με την UEFA για αυτό το ζήτημα. Φυσικά, ήταν λίγο περίεργο γιατί δεν είναι συνηθισμένο».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα