Ολυμπιακός: Σε τρεις μέρες, τέσσερα τμήματα για τέσσερις Ευρωπαϊκούς τίτλους

Ολυμπιακός: Σε τρεις μέρες, τέσσερα τμήματα για τέσσερις Ευρωπαϊκούς τίτλους

Ολυμπιακός

bet365

Ημιτελικό στο Conference League, τελικό στο UEFA Youth League, ημιτελικό για την ομάδα πόλο στο Champions League και ημιτελικά για την ομάδα χάντμπολ. Ο Ολυμπιακός από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο όρθιος στο κυνήγι τεσσάρων Ευρωπαϊκών τίτλων!

Στον Πειραιά τις τελευταίες ώρες ζουν ένα παραμύθι. Ενα όνειρο, το οποίο συνεχίζεται...

Ο Ολυμπιακός, μετά την πρόκριση μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου» στους «4» του Conference League, στοχεύει τον τελικό του θεσμού εκεί όπου αν περάσει την Αστον Βίλα θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα ή την Κλαμπ Μπριζ.

Χθες, η Κ19 του συλλόγου, απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι την Ναντ και την ερχόμενη Δευτέρα θα παλέψει για το Champions League Νέων (UEFA Υouth League) απέναντι στη Μίλαν.

Ωστόσο, σήμερα την ίδια ώρα, δύο ακόμα τμήματα του οργανισμού παίζουν σε ημιτελικά με στόχο να φέρουν στην Ελλάδα δύο τίτλους.

Η ομάδα πόλο Γυναικών ρίχνεται στη μάχη του Final 4 του Champions League (20/5, 15.00) της Βαρκελώνης, με την παρουσία τριών ισπανικών ομάδων, πρώτη αντίπαλος η Ματαρό στον ημιτελικό με θέα τον μεγάλο τελικό και το 4ο τρόπαιο της ιστορίας του στη διοργάνωση.

Στην τελική φάση μετέχουν η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σαμπαντέλ, που στοχεύει στον 7ο δικό της τίτλο αλλά κι η ιδιαίτερα φιλόδοξη Σαν Αντρέου.

Την ίδια ώρα, η oμάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται στην ημιτελική φάση μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το μεσημέρι του Σαββάτου (20/4, 15:00) και φιλοξενείται από την ισχυρή Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, στον 1ο ημιτελικό του EHF European Cup. Στον άλλο ημιτελικό ζευγάρι η ισλανική Βαλούρ θα φιλοξενήσει τη ρουμανική Μπάγια Μάρε.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα