Ολυμπιακός: Το μπουκάλι... σκονάκι του Τζολάκη στα πέναλτι με την Φενέρμπαχτσε (pic)

Το μπουκάλι... σκονάκι του Τζολάκη στα πέναλτι με την Φενέρμπαχτσε (pic)

bet365

Τουρκική ιστοσελίδα αποκαλύπτει το μπουκάλι με το σκονάκι που είχε ο Τζολάκης μαζί του κατά την διαδικασία των πέναλτι στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε.

Η τουρκική ιστοσελίδα «haberturk» έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφία από το μπουκάλι... σκονάκι που χρησιμοποίησε στην διαδικασία των πέναλτι του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε ο Κωνσταντής Τζολάκης.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της διαδικασίας αποκρούοντας τρία πέναλτι απέναντι στους Τάντιτς, Ουντέρ και Μπονούτσι και χαρίζοντας στην ομάδα του μία ιστορική πρόκριση, αφού την έβαλε για πρώτη φορά σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ αυτό, πριν την έναρξη της... ρώσικης ρουλέτας, ο Τζολάκης εθεάθη να κοιτάζει το μπουκάλι του νερού του όπου είχε πάνω σημειωμένο τον τρόπο που εκτελούν οι παίκτες των Τούρκων.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Τζολάκης παραδέχθηκε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα πως είχε κάνει ανάλυσημε τους προπονητές για την περίπτωση που το παιχνίδι φτάσει στα πέναλτι, παραδεχόμενος βέβαια ότι στο παιχνίδι είναι πάντα και τo... feeling που έχει ο τερματοφύλακας εκείνη τη στιγμή.

Δείτε την φωτογραφία από το μπουκάλι που είχε πάνω το σκονάκι της... επιτυχίας για τον Έλληνα κίπερ:

tzolakis_mpoukali_skonaki

Πηγή: Haberturk

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα