Ολυμπιακός: Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομάδα μετά τη Φενέρ με την αγκαλιά του με τον Μεντιλίμπαρ! (vid)

Ο Μαρινάκης με τον Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή του μετά την πρόκριση - έπος με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Η παρακάμερα του Olympiacos TV έδειξε πλάνα από τους έξαλλους πανηγυρισμούς των Πειραιωτών μετά τη Φενέρ και την πρόκριση στα πέναλτι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τη μεριά του πήγε - όπως ήταν φυσικό - στα αποδυτήρια και μίλησε στην ομάδα. Μάλιστα αγκάλιασε τον Μεντιλίμπαρ δείχνοντας τη χαρά και τη συγκίνησή του.

Ειδικότερα επισήμανε προς τους παίκτες του Ολυμπιακού πώς «σήμερα (εκείνη την Πέμπτη που επήλθε η πρόκριση δηλαδή) γράψαμε ιστορία. Γράψαμε ένα ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε σε ημιτελικούς ευρωπαϊκού Κυπέλλου και επίσης στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη ήταν η πρώτη φορά που είχαμε νίκη σε αυτή τη φάση.

Θέλω να σας συγχαρώ ακόμα και για σήμερα. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας και επίσης μία πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα, πρέπει να το παραδεχθούμε. Ειδικά όταν είχαμε τη μπάλα η ατμόσφαιρα ήταν καυτή.

Ξέρετε τι μου αρέσει σε αυτόν; (το λέει δείχνοντας τον Μεντιλίμπαρ). Τον ανανεώσαμε όταν χάσαμε 1-4 στο Καραϊσκάκη γιατί μας αρέσουν τα δύσκολα και μας αρέσει να κερδίζουμε σε δύσκολες συνθήκες». Οι παίκτες από την άλλη χειροκρότησαν τον πρόεδρο του συλλόγου και όταν μπήκε στα αποδυτήρια αλλά και μετά την ομιλία του.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα