Άστον Βίλα: «Συναγερμός» πριν τον Ολυμπιακό - Τραυματίστηκαν Τίλεμανς και Μαρτίνες

tielemans_injury

bet365

Τόσο ο Γιούρι Τίλεμανς, όσο και ο Εμιλιάνο Μαρτίνες τραυματίστηκαν κι έγιναν αλλαγή για την Άστον Βίλα κόντρα στην Τσέλσι, λίγες μέρες πριν τον ευρωπαϊκό ημιτελικό των Άγγλων απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Συναγερμός» στην Άστον Βίλα και νέοι «πονοκέφαλοι» για τον Ουνάι Έμερι! Λίγες μέρες πριν οι Villans φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League, ο Ισπανός τεχνικός είδε δύο ακόμα παίκτες του να τραυματίζονται.

Στο 26ο λεπτό του αγώνα κόντρα στην Τσέλσι ο Τίλεμανς έπεσε στο έδαφος με μυικό πρόβλημα κι έγινε άμεσα αλλαγή, ενώ στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε και ο Εμιλιάνο Μαρτίνες επίσης με μυικό πρόβλημα. Ο Αργεντινός κίπερ είναι τιμωρημένος για το πρώτο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ανησυχία στο στρατόπεδο των Άγγλων.

Η έκταση των προβλημάτων τους μένει να φανεί, πάντως δεν αποκλείεται έτσι το απουσιολόγιο της Βίλα πια να περιλαμβάνει οκτώ ονόματα (Μινγκς, Μπουεντία, Ράμσεϊ, Καμαρά, Μορένο, Τζανιόλο και τα ερωτηματικά των Τίλεμανς και Μαρτίνες).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα