Άστον Βίλα: Τι δήλωσε ο Έμερι για τους Τίλεμανς και Μαρτίνες ενόψει Ολυμπιακού

tielemans_injury

bet365

Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι, μίλησε για τους τραυματισμούς των Γιούρι Τίλεμανς και Εμιλιάνο Μαρτίνες ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Conference League.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε τελικά η αναμέτρηση με την Τσέλσι για την Άστον Βίλα. Πέρα από το προβάδισμα των δύο γκολ που δεν κατάφερε να διατηρήσει, η Άστον Βίλα είδε τους Γιούρι Τίλεμανς και Εμιλιάνο Μαρτίνες να αποχωρούν από την αναμέτρηση λόγω ενοχλήσεων.

Στους Villans βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα» καθώς απομένουν λίγα μόλις 24ωρα για τον πρώτο μεγάλο ημιτελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό στο «Βίλα Παρκ» (02/05). Ο Ουνάι Έμερι μίλησε για τους δύο ποδοσφαιριστές και αποκάλυψε ότι σήμερα την Κυριακή αναμένεται και οι δύο να εξεταστούν, με την κατάσταση του Βέλγου προς το παρόν να εμπνέει μεγαλύτερη ανησυχία, καθώς ο Αργεντινός τερματοφύλακας δεν έχει έτσι και αλλιώς δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι με τους «ερυθρολεύκους».

«Ο Μαρτίνες θα εξεταστεί αύριο. Ακόμα και για τον τραυματισμό του Τίλεμανς χρειάζονται οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εάν δεν είναι διαθέσιμοι για μια, για δύο ή και για τρεις εβδομάδες, απλώς θα το δεχτούμε», δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός της Άστον Βίλα μετά την ισοπαλία με την Τσέλσι στο «Βίλα Παρκ».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα