Ολυμπιακός: Οι Ορτα και Ιμπόρα διεκδικούν μία θέση, λιγότερες οι πιθανότητες του Γιόβετιτς για βασικός

Οι Τσικίνιο, Ιμπόρα, Ροντινέι και Τζολάκης

bet365

Ο Πορτογάλος με τον Ισπανό χαφ είναι οι δύο βασικοί διεκδικητές της μίας θέσης στην 11άδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που φαίνεται ότι... παίζεται ακόμα.

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται από σήμερα και μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, όπου έχει τον μεγάλο και σπουδαίο αγώνα με την Αστον Βίλα, στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας (όπου θα τον περιμένει σχετικά... μουντός και ο... κλασικός αγγλικός βροχερός καιρός). Σε σχέση με την 11άδα (με τον Μεντιλίμπαρ να αναμένεται να βγάλει σήμερα Τετάρτη ανήμερα του ταξιδιού στην Αγγλία την αποστολή των Πειραιωτών για το Αστον Βίλα - Ολυμπιακός) υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα και διαφαίνεται πώς ουσιαστικά οι Ιμπόρα και Ορτα... μάχονται για μία θέση στο αρχικό σχήμα με τον Γιόβετιτς να δείχνει να έχει πιο λίγες πιθανότητες.

Η εκτίμηση που υπάρχει για την 11άδα (για την οποία δοκιμές ουσίας δεν υπήρξαν ούτε την Τετάρτη από τον Ισπανό τεχνικό) σε αυτή τη φάση είναι από πλευράς προσώπων και σχηματισμού ως εξής: Τζολάκης - Ορτέγα, Κάρμο, Ρέτσος και Ροντινέι - Εσε, Ορτα ή Ιμπόρα και Τσικίνιο - Ποντένσε, Φορτούνης και Ελ Καμπί. Με δεδομένο ότι ο Μασούρας είναι εκτός λόγω καρτών η βασική... μάχη για το βασικό σχήμα θα είναι ανάμεσα σε Ορτα και Ιμπόρα με τον Γιόβετιτς να μοιάζει αουτσάιντερ για την 11άδα. Ο Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει διαθέσιμο ούτε τον Ντόι, που είχε αποβληθεί με τη Φενέρ.

Να θυμίσουμε πώς ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Γιόβετιτς βασικό απέναντι στη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη, όπως ανέφεραν και οι σχετικές εκτιμήσεις. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζολάκης, άμυνα με Ορτέγα, Ντόι, Κάρμο και Ροντινέι, κέντρο με Εσε και Τσικίνιο και πίσω από τον φορ Ελ Καμπί τριάδα με Γιόβετιτς, Ποντένσε και Φορτούνη. Με την αποστολή αναμένεται πάντως να ταξιδέψει και ο Μασούρας αλλά και ο Ντόι (αν και τιμωρημένοι) για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας αλλά και ένας παίκτης από τη Β' ομάδα.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα