Ελ Αραμπί: «Μας αξίζει να είμαστε εδώ, εάν η ομάδα με χρειάζεται για το γκολ πρόκρισης θα ήθελα να το κάνω» (vid)

Ο Ελ Αραμπί

bet365

Ο πολύπειρος Μαροκινός σέντερ φορ μίλησε για το ιστορικό ραντεβού του Ολυμπιακού με την Αστον Βίλα το βράδυ της Πέμπτης για τον θεσμό του Conference League. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο έμπειρος φορ του Ολυμπιακού και εκ των αρχηγών των Πειραιωτών εκπροσώπησε την ομάδα στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου πριν από τον ιστορικό πρώτο ημιτελικό του Conference League με την Αστον Βίλα στο Villa Park το βράδυ της Πέμπτης (22.00, COSMOTE SPORTS TV). Ειδικότερα επισήμανε:

- Είναι το μεγαλύτερο ματς του Ολυμπιακού στην ιστορία του, πως αντιμετωπίζετε και πώς βλέπετε αυτήν τη μεγάλη πρόκληση;
Νομίζω πώς μόλις φτάνει κάποιος σε αυτό το γήπεδο δε χρειάζεται κάτι άλλο για να είναι γεμάτος κίνητρο για να αγωνιστεί σε αυτό το ματς. Μετά την πορεία που έχουμε κάνει μας αξίζει να είμαστε εδώ. Είμαστε εδώ γεμάτοι προσδοκίες και με το που φτάσαμε εδώ καταλάβαμε πως ήρθε η στιγμή για αυτόν τον αγώνα. Για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι.

- Η Άστον Βίλα από τα ματς που έχει δώσει έχει δείξει πως δέχεται εύκολα γκολ, είναι ένα θετικό κομμάτι αυτό για τους επιθετικούς;
Φυσικά όπως παίζουμε με όλες τις ομάδες έτσι και με την Άστον Βίλα έχουμε δει βίντεο από τον αντίπαλο. Έχουμε κάνει την προετοιμασία μας. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την οποιαδήποτε λεπτομέρεια, είναι σημαντικό για εμάς να σκοράρουμε και ας μη μετρούν τα εκτός έδρας γκολ όπως παλιά. Είναι όμως σημαντικό να φτάσουμε στο γκολ. Να σκοράρουμε.

- Πως θα σταματήσετε τον Γουότκινς ο οποίος έχει σημειώσει 26 γκολ στη φετινή σεζόν;
Ναι είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι: είναι ένας αγώνας Ευρώπης. Έχουμε έρθει με μεγάλο κίνητρο και επιθυμία να νικήσουμε και ελπίζουμε να σκοράρουμε πρώτοι.

- Ένα από τα ιστορικά γκολ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη είναι δικό σου, αυτό με την Άρσεναλ επίσης εδώ στην Αγγλία, σημαίνει κάτι για εσένα η Αγγλία;
Αυτά είναι ωραία να τα θυμάσαι - σαν μία ωραία ανάμνηση - και δεν είναι εύκολο να τα αφήσεις πίσω σου. Ήταν μία ωραία στιγμή και εφόσον η ομάδα μου με χρειάζεται και πρέπει να βάλω το γκολ της πρόκρισης θα ήθελα να το κάνω. Εάν μπορέσω θα το κάνω. Το σημαντικό είναι ότι όλοι είμαστε γεμάτοι προσδοκίες και να βοηθήσουμε την ομάδα μας για να πετύχει το στόχο της και να δούμε ωραίες στιγμές.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα