Ολυμπιακός: Μία ωραία ποδοσφαιρική παρέα που θέλει να γράψει άλλη μία σπουδαία ιστορική σελίδα

Ολυμπιακός: Μία ωραία ποδοσφαιρική παρέα που θέλει να γράψει άλλη μία σπουδαία ιστορική σελίδα

bet365

Ο Δημήτρης Τομαράς χωρίς καλά καλά να έχει συμπληρώσει ένα 24ωρο στο... μουντό Μπέρμιγχαμ γράφει ανήμερα της μεγάλης αγωνιστικής... σύγκρουσης με την Αστον Βίλα το τι έχει εισπράξει από το κλίμα του Οργανισμού του Ολυμπιακού. 

Το δίχως άλλο το Μπέρμιγχαμ μπορεί να είναι η 2η πιο μεγάλη αγγλική πόλη αλλά η... μουντάδα και ο περίεργος καιρός μαζί με την ιδιαιτερότητα της δόμησής της δεν την κάνουν και την πλέον ελκυστική περιοχή. Σε αυτή τη φάση όμως είναι το επίκεντρο όλων σε σχέση με τον Ολυμπιακό.

Είναι η πόλη όπου όλα τα βλέμματα των φίλων των Πειραιωτών είναι στραμμένα. Το Μπέρμιγχαμ των Black Sabbath και άλλων μεγάλων μπαντών. Η πατρίδα των Peaky Blinders. Η περιοχή που συνδυάζει τόσα στοιχεία αλλά και πολιτισμούς μαζί.

Και βέβαια η πόλη της Αστον Βίλα. Εκεί λοιπόν θα παιχθεί το πρώτο σκέλος μίας ιστορικότατης... μάχης. Αστον Βίλα VS Ολυμπιακού και Μεντιλίμπαρ VS Εμερι. Το απόλυτα υπέροχο ποδοσφαιρικό παραμύθι για τον Ολυμπιακό σε μία ξεκάθαρα ποδοσφαιρική χώρα, την Αγγλία.

Παίκτες και Μεντιλίμπαρ έχουν φτιάξει ένα ωραίο group ατόμων που θέλει να γράψει και άλλο ιστορικό κεφάλαιο

Τις προάλλες ήταν ο Μπιανκόν που παρότι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής ακολούθησε την αποστολή των Πειραιωτών. Αυτή τη φορά το έκαναν οι Μασούρας, Ντόι και Αμπι. Πάντα κάποιος θα βρίσκεται για να δώσει αυτήν την... πινελιά της ωραίας παρέας που έχουν ο Βάσκος τεχνικός με τους παίκτες του. Αυτό το κλίμα βγάζει αυτός ο Ολυμπιακός. Μίας ωραίας παρέας που τα... θέλει όλα.

Ο Μεντιλίμπαρ ταξίδεψε με την οικογένειά του αυτή τη φορά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μαζί με τη σύζυγό του - που όπως είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο In.gr για το εάν είναι «άρρωστος» ή όχι με το ποδόσφαιρο «εγώ θα σου απαντούσα «όχι». Αν ρωτήσεις τη γυναίκα μου θα σου πει «ναι». Μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Ξοδεύω ώρες. Ξέρω όμως να αποσυνδέομαι από το ποδόσφαιρο. Το πιστεύω ότι μπορώ να αποσυνδέομαι από το ποδόσφαιρο. Αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο, θα το κάνω. Είμαι αρκετά ήρεμος και δεν είμαι εμμονικός με το ποδόσφαιρο» - και ενώ είχε στο πλάι του και τον γιο του. Συνθέτοντας μία δυνατή και ωραία εικόνα ενός απλού, ήρεμου και συνάμα τόσο δυνατού ανθρώπου και προπονητή.

Ο Μεντιλίμπαρ

Ευχής έργον είναι αυτή η ομάδα εδώ που έφτασε και με τις προκρίσεις που έχει πίσω της να το πάει μέχρι τέλους σε αυτή τη διοργάνωση. Γράφοντας έτσι μία ακόμα μεγάλη ιστορική σελίδα για τον πειραϊκό σύλλογο. Το βράδυ της Πέμπτης στο πιο δυνατό αγωνιστικό τεστ με τη δυσκολότερη έως τώρα αντίπαλο θα φανούν και όσα μπορεί να κάνει στην παρούσα φάση, έχοντας ξανά επί αγγλικού εδάφους τον κόσμο του στο πλευρό του.

Υ.Γ. Αρκετός ή και πολύς είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού που ταξιδεύει αυθημερόν για τον αγώνα. Και αυτό για να βρεθεί σε αυτόν τον ιστορικό αγώνα.

Υ.Γ. 2 Ο Ελ Αραμπί υπήρξε και παραμένει ένας παιχταράς. Ένας εκ των κορυφαίων ever φορ του Ολυμπιακού. Τον έβλεπε κανείς να κάνει δηλώσεις και έβλεπε το πόσο ήθελε να ζήσει ξανά μία μεγάλη στιγμή όπως τότε με την Αρσεναλ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.