Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (02/05) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Η μάχη του Ολυμπιακού στο Conference League και τα do or die παιχνίδια των «αιωνίων» στην EuroLeague στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Με ένα όνειρο τρελό! Ο Θρύλος της Πόλης έβαλε ρότα για «Αγιά-Σοφιά» μέσω... Αγγλίας. Χωρίς φόβο αλλά με περίσσιο πάθος οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν έτοιμοι για να κάνουν το πρώτο βήμα για τον τελικό του Conference League απόψε στο «Βίλα Παρκ». Πως «φτιάχτηκαν» οι παίκτες στα αποδυτήρια. Σκέφτεται έκπληξη με Ιμπόρα στην ενδεκάδα ο Μεντιλίμπαρ.

Live Sport: Τι βραδιά Θεέ μου! Ελληνικό μπάσκετ και ποδόσφαιρο θέλουν απόψε πρόωρη ανάσταση μέσα από τρεις μάχες-γολγοθά! Για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ και το 2-2 ο εξάστρερος κόντρα στην Μακάμπι στο Βελιγράδι. Για την ισοφάριση στο ΣΕΦ και το τελικό χτύπημα στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός με την Μπάρτσα.

Φως των Σπορ: Ένα θαύμα ακόμα! Πίστη για αποτέλεσμα στο Μπέρμιγχαμ που θα ανοίξει τον δρόμο για το όνειρο. Το απόλυτο που έχει η Άστον Βίλα στην έδρα της και το εξτρά δελεάρ των «ερυθρολεύκων». Πάνω από 2.000 Ολυμπιακοί στις εξέδρες.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Βραδιά ονείρων. Απόψε η καρδιά των φίλων του Ολυμπιακού θα χτυπάει πιο δυνατά από ποτέ. Κρυφό Χαρτί ο Ιμπόρα για τον Μέντι, σφυρίζει ο Ιταλός Γκουίντα, Εκτός οι Μαρτίνες, Τίλεμανς, Μορένο για τους «χωριάτες», παίζεται ο Ζανιόλο. Πάθος για το 2-2. Ο Ολυμπιακός ξεχνάει την προχθεσινή του ήττα και θα επιδιώξει απόψε να τσακίσει και την προκλητική διαιτησία κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Παραδέχτηκε ακόμα και η Ευρωλίγκα την αλλοίωση.

Ώρα των Σπορ: Ρεσιτάλ κόμπλεξ και φόβου. Το «ξεβράκωμα» της χρονιάς από το βίντεο που αποδεικνύει ότι ο Αλμέιδα δέχτηκε στην Τούμπα σπρώξιμο και επίθεση από τον Μάκη Γκαγκάτση και άλλους παρατρεχάμενους με διαπιστεύσεις. Χωρίς να έχει γραφτεί τίποτα επιβαρυντικό για τον Ματίας από κανέναν αξιωματούχο του αγώνα κλήθηκε σε απολογία βάσει δύο δημοσιευμάτων. Σιγουριά στην ΑΕΚ πως δεν υπάρχει κανένα θέμα τιμωρίας.

Metrosport: Ενωμένοι για τον τίτλο! Στα ύψη η αυτοπεποίθηση των παικτών του ΠΑΟΚ μετά τη σπουδαία νίκη με την ΑΕΚ. Τι λένε για τα συνεχόμενα ντέρμπι μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Σε ρυθμούς τελικού. Μπορεί να απομένουν δύο αγώνες για το φινάλε της SL1 αλλά στον Άρη έχουν το μυαλό τους στο ραντεβού με την πολυπόθητη κούπα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα