Θέλω να βλέπω μπάλα: Με μάχη του Ολυμπιακού και... πολλά γκολ

Newsroom
α
Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για τον Ολυμπιακό - και όχι μόνο - και το Θέλω να Βλέπω Μπάλα είναι εδώ για να μας στείλει... ταμείο.

«Θέλω να βλέπω μπάλα με γκολ ανατροπής» αναφέρει το τραγούδι στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Novibet, το οποίο έχει γίνει ήδη... σύνθημα στα χείλη του κόσμου, σε μια από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση.

Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή της Aircash και επωφεληθείτε όλων των προνομίων.

Ολυμπιακός - Αστον Βίλα (2/5, 22.00): Ο Ολυμπιακός παίζει ένα ιστορικό παιχνίδι απόψε στο Μπέρμιγχαμ, καθώς δεν είναι δυστυχώς σύνηθεςμια ελληνική ομάδα να είναι στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο βαθμός δυσκολίας τεράστιος, αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει ότι και εκτός έδρας μπορούν να κυνηγήσουν ένα αποτέλεσμα που αν δεν είναι νικηφόρο τουλάχιστον θα τους κρατήσει ζωντανούς στη ρεβάνς. Θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 1.90 της Novibet, καθώς πιστεύουμε ότι ο Μεντιλίμπαρ δεν θα αλλάξει τις... αρχές του και θα ζητήσει από την ομάδα του πρέσινγκ και... γκολ!

100% Επιστροφή Χρημάτων στην πρώτη σου κατάθεση με Aircash στη Novibet!

Φιορεντίνα-Κλαμπ Μπριζ (2/5, 22.00): Η Φιορεντίνα δεν είναι ομάδα που μας έχει... τρελάνει. Πιο θελκτικό το ποδόσφαιρο των Βέλγων. Και εδώ, ωστόσο, θα πάμε με το Goal/Goal που η Novibet μάς το προσφέρει σε απόδοση 1.88.

Ρόμα-Λεβερκούζεν (2/5, 22.00): Οι λύκοι του Ντε Ρόσι είναι... πεινασμένοι και θέλουν τη διάκριση στο Europa League. Μόνο που απέναντί τους έχουν το... θαύμα του Αλόνσο, που εκτός από το πρωτάθλημα στη Γερμανία, θέλει το Κύπελλο ενώ κυνηγάει και το Europa League. Και εδώ το Goal / Goal είναι η επιλογή που θα στηρίξουμε με τη Novibet να το προσφέρει σε απόδοση 1.76.

Μαρσέιγ-Αταλάντα (2/5, 22.00): Οι Ιταλοί μετά το «μπαμ» που έκαναν κόντρα στη Λίβερπουλ δείχνουν ικανοί για όλα. Καυτή η έδρα των Μασσαλών και περιμένουμε ένα «καυτό» ματς. Θα πάμε με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με over 2.5 σε απόδοση στη Novibet που φτάνει το 2.10.

Advertorial

 

Τελευταία Νέα