ΠΑΟΚ: Αποθεωτικά λόγια του προπονητή της Μπριζ για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα

Newsroom
Προπονητής Μπριζ: «Έχουμε πλεονέκτημα για το ματς στην Τούμπα, θα τους ''σκοτώσουμε»

bet365

Ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ, Νίκι Χάγιεν, στάθηκε στην «καυτή» ατμόσφαιρα της Τούμπας στη ρεβάνς της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League.

To ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Conference ολοκληρώθηκε, μετά και τη δεύτερη ήττα από την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα, με τον κόσμο των «Ασπρόμαυρων» να χειροκροτά στο τέλος του ματς τους παίκτες του Λουτσέσκου για την προσπάθεια και τον αντίπαλο τεχνικό να κάνει ειδική μνεία στην ατμόσφαιρα του γηπέδου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Het Laatste Nieuws», ο 43χρονος κόουτς των Βέλγων, Νίκι Χάγιεν, έβγαλε το καπέλο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στη ρεβάνς της Τούμπας.

«Στο δεύτερο ματς με τον ΠΑΟΚ, η έδρα τους ήταν σαν το... καζάνι της μάγισσας. Όταν η αποστολή μας έφτασε στο γήπεδο σχεδόν μία ώρα πριν την έναρξη, άπαντες χαιρετήσαμε επιδεικτικά, με σκοπό να αυξηθούν τα ντεσιμπέλ στους Έλληνες οπαδούς. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίκτες μας θα μπορούσαν να πάρουν μία ιδέα για την ατμόσφαιρα. Μετά την πρόκριση... τσιμπιόμουν από τη χαρά μου. Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα