Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Στον πάγκο o Πάου Τόρες, εκτός ο Τίλεμανς

pau_torres_villa

bet365

O Ουνάι Έμερι άφησε στον πάγκο τον Πάου Τόρες για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Τίλεμανς.

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες του Ολυμπιακού και της Άστον Βίλα περίπου μια ώρα πριν την πρώτη σέντρα του πρώτου ημιτελικού του Conference League στο «Villa Park». Όπως αναμενόταν ο Γιούρι Τίλεμανς δεν ήταν ετοιμοπόλεμος και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ στον πάγκο βρίσκεται ο βασικός στόπερ Πάου Τόρες, με τον Λενγκλέ να είναι ο παρτενέρ του Κονσά στο κέντρο της άμυνας.. Θυμίζουμε πως όπως ήταν γνωστό ο Ουνάι Έμερι δεν μπορεί να υπολογίζει τον βασικό τερματοφύλακα της πρωταθλήτριας κόσμου, Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνες, λόγω καρτών.

Oι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με 4-4-2. Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν, θα είναι στην εστία, με τους Κας, Κονσά, Λενγκλέ και Ντίνιε μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά. Παρτενέρ του αρχηγού ΜακΓκιν στο κέντρο θα είναι ο Ντάγκλας Λουίς. Ρότζερς - Ντιαμπί θα είναι στα άκρα, ενώ παρτενέρ του Γουότκνινς στη γραμμή κρούσης θα είναι ο Μπέιλι.

Η ενδεκάδα της Άστον Βίλα: Όλσεν - Κας, Κονσά, Λενγκλέ, Ντίνιε - Ρότζερς, Ντάγκλας Λουίς, Μακ Γκιν, Ντιαμπί - Μπέιλι, Γουότκινς

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα