Μεντιλίμπαρ: «Να απολαύσουμε την επιτυχία αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί»

Μεντιλίμπαρ: «Να απολαύσουμε την επιτυχία αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Για τη τεράστια νίκη του Ολυμπιακού αλλά και τη δυσκολία που θα υπάρχει στη ρεβάνς μίλησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ιστορικές στιγμές ζει ο Ολυμπιακός καθώς επικράτησε με 4-2 της Άστον Βίλα στην Αγγλία και πλέον έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για το παιχνίδι, το πώς ήρθε η νίκη κόντρα στον αγγλικό σύλλογο αλλά και τη ρεβάνς.

Αναλυτικά:

Για τις σκέψεις του: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει μισή δουλειά, θα πρέπει να παίξουμε θαρραλέα, μεγάλη επιτυχία για εμάς».

Για τα δύο γκολ μετά το 2-2: «Το πρώτο γκολ ήταν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνιου, δεχθήκαμε. Πραγματικά παίξαμε κόντρα σε μεγάλη ομάδα».

Πού θεωρεί ότι κρίθηκε: «Ήμασταν ο εαυτός μας, ρισκάραμε πολύ, ανεβήκαμε μπροστά, μετά και από το δεύτερο γκολ συνεχίζαμε να πιστεύουμε ότι θα βρούμε ακόμη ένα. Ήμασταν θαρραλέοι.

Λείπουν 90 λεπτά, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην την υποτιμήσουμε, είναι καλή ομάδα, να απολαύσουμε τη σημερινή μας επιτυχία, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί».

Στη συνέχεια μίλησε στη συνέντευξη Τύπου όπου ανέφερε:

Καλή εμφάνιση και καλή νίκη για εσάς, είστε περήφανοι;

«Φυσικά και είμαι περήφανος με την ομάδα μου, αλλά ακόμη περισσότερο όταν έγινε το 2-2 η ομάδα μου αντέδρασε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με 2-4. Κάναμε το παιχνίδι μας και πήραμε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα».

Ποιο θεωρείτε πως ήταν το κλειδί του αγώνα;

«Το κλειδί του αγώνα δεν ήταν μόνο ένα, ήμασταν ο εαυτός μας και δε σκεφτήκαμε πόσο καλός είναι ο αντίπαλος και με απόλυτο σεβασμό τον αντίπαλο δε σταματήσαμε στιγμή την προσπάθειά μας στον αγώνα».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα