Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (03/05) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού στο «Βίλα Παρκ» και οι μεγάλες νίκες των «αιωνίων» στην Euroleague στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Ο Θρύλος τρέλανε την Ευρώπη και φουλάρει για τελικό!

Sport Day: Θρύλε της Ευρώπης Ολυμπιακέ! Διπλό με άρωμα κούπας! Αυτό που απομένει να κάνουν οι Πειραιώτες είναι να διαχειριστούν στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη με σοβαρότητα το προβάδισμα και να γράψουν ιστορία. Μαγική βραδιά για την κόκκινη αρμάδα που ταπείνωσε την Άστον Βίλα μέσα στο σπίτι της. Από κοντά παρακολούθησε τη μάχη του Μπέρμιγχαμ ο Βαγγέλης Μαρινάκης που πανηγύρισε δεόντως την απίστευτη επιτυχία του Θρύλου.

Αφεντικό ο Παναθηναϊκός και do or die στο ΟΑΚΑ!

Live Sport: Πτήση Βε-ρο-λί-νο! Μυθικοί Κέντρικ Ναν (27π. με 3.7 τρίποντα) και Κώστας Σλούκας (20 πόντους). Με σερί 10-0 στο τελευταίο τρίλεπτο και ασύλληπτη άμυνα ο Παναθηναϊκός φώναξε ποιος είναι το αφεντικό.

Φως των Σπορ: Σεισμός, τρέλα! Ασυγκράτητος Θρύλος για την κούπα! Εμφάνιση όνειρο, 4-2 την Άστον Βίλα στην Αγγλία. Ισοφάρισαν οι Άγγλοι σε 2-2, στο τέλος και στις αρχές της επανάληψης, όμως ο Ελ Κααμπί με πέναλτι στο 56' πέτυχε το τρίτο γκολ και ο Έσε στο 67' έγραψε με σουτάρα το 4-2. Χαμένο πέναλτι στο 84΄από τον Ντόουγκλας Λούιζ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Κυρίαρχος! Έβαλε την Μπαρτσελόνα στα καλάθια! Απίθανο 92-58! Εμείς Βερολίνο, αυτοί μπεϊμπιλίνο! Σκληρή απάντηση στον Μποντιρόγκα και την παρέα του από το κυρίαρχο μπάσκετ της ομαδάρας του Μπαρτζώκα! Την Τετάρτη του Πάσχα το πέμπτο και τελευταίο ματς της σειράς στην Ισπανία.

Ώρα των Σπορ: Original αγάπη, πίστη και στήριξη. Η Original 21 πήγε στο σπίτι του Ματίας και έστειλε δυνατό μήνυμα. Χαμόγελο και αποφασιστικότητα τίτλου από τον Αργεντίνο τεχνικό. Πάνω από 3.000 επισκέπτες στο Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ, μέσα σε μια εβδομάδα.

Metrosport: Παλίκαρος και ίνδαλμα. Η απογείωση του Κώστα Κουλιεράκη που ψηφίστηκε κορυφαίος του Μαρτίου από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Οι ηγετικές εμφανίσεις, η άνοδος της αξίας του στα 6 εκατομμύρια ευρώ και οι «σειρήνες» διαρκείας από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα