Ολυμπιακός: Οι δύο στιγμές που ο Τζολάκης έκρινε τον αγώνα με την Αστον Βίλα (vids)

Ο Τζολάκης

bet365

Ο Κωνσταντής Τζολάκης μπορεί να μην εκτίμησε τόσο καλά τη φάση του Ντιαμπί πλην όμως έχει... καθαρίσει για την ομάδα του Ολυμπιακού τουλάχιστον δύο κρίσιμες φάσεις.

Μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για τον Ολυμπιακό και μία ακόμα φορά με τον πορτιέρε Τζολάκη βασικό. Ο διεθνής Χανιώτης γκολκίπερ, που ήδη αποτελεί πρότυπο για αρκετά νέα παιδιά στον Ολυμπιακό και ακόμα και για τους παίκτες της ομάδας Νέων, συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στην Ευρώπη με την ομάδα του. Στο ματς του Villa Park ο Τζολάκης μπορεί να μην μπόρεσε να... διαβάσει καλά τη φάση του Ντιαμπί όμως είχε τουλάχιστον μία φοβερά δύσκολη και καθοριστική επέμβαση και ενώ με τον τρόπο του ώθησε τον Λουίζ να στείλει τη μπάλα έξω στο πέναλτί του!

Η πρώτη φάση είναι το δίχως άλλο λίγο μετά το 5ο λεπτό όταν στη σουτάρα του Ρότζερς έπεσε εξαιρετικά και με το ένα χέρι έκανε την επέμβαση. Η άλλη φάση είναι προφανώς το πέναλτι του Λουίζ. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μέσος - που είχε κάνει πέναλτι με το χέρι του μετά την κεφαλιά του Ρέτσου - φάνηκε και από τις δηλώσεις του πώς είχε δει τα πέναλτι του Τζολάκη με τη Φενέρ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος στις δηλώσεις του στη COSMOTE TV δήλωσε πώς αυτός ευθυνόταν για το πέναλτι (προφανώς και βέβαια αυτός θα είχε την ευθύνη αφού το χτύπησε) και ότι είχε αυτοπεποίθηση για τη συγκεκριμένη εκτέλεση. Ο τρόπος που χτύπησε το πέναλτι πάντως στο 83' δεν έδειξε κάτι τέτοιο. Ο Τζολάκης έπεσε στη σωστή γωνία, ο Λουίζ (που ζήτησε μετά συγγνώμη από τον κόσμο της Αστον Βίλα) το... φοβήθηκε το πέναλτι και έστειλε τη μπάλα έξω αφού βρήκε και λίγο στο δοκάρι. Και έτσι με δύο πολύ σημαντικές φάσεις ο Τζολάκης συνέβαλλε και αυτός τα μέγιστα στο ματς.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα