Ιμπόρα: «Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε με την Αστον Βίλα, είναι ένα όμορφο όνειρο ο τελικός» (vid)

Ο Ιμπόρα

bet365

Ο Ισπανός χαφ μίλησε για τα όνειρά του αλλά και τη διοργάνωση του Conference League, όπως και για τον κόσμο της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος μέσος του Ολυμπιακού, Βιθέντε Ιμπόρα, από τη μεριά του σε σχέση με το κλείσιμο της χρονιάς αλλά και το εάν δείχνει όλη την προσωπικότητά του στον αγωνιστικό χώρο σχολίασε στο Olympiacos TV ότι «είναι κάτι που εύχομαι. Θέλω να δώσω αυτή τη χαρά στον κόσμο που πάντα μας δίνει δύναμη και μας βοηθάει. Θα ήθελα να μοιραστώ αυτήν την ωραία στιγμή. Θα ήθελα πολύ να ζήσω αυτή τη στιγμή. Αυτήν την ευκαιρία. Να πανηγυρίσουμε αυτή τη μεγάλη στιγμή μέσα στο γήπεδό μας».

Όσο για τους στόχους του και τη συνέχεια υπογράμμισε πώς «από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό ήθελα να γίνω Πρωταθλητής Ελλάδας. Νομίζω αυτό εξακολουθεί να εξαρτάται από εμάς και θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε. Και γιατί όχι να φτάσουμε στον τελικό. Είναι ένα πολύ όμορφο όνειρο. Είναι ένας στόχος που έχουμε μπροστά μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Είναι ένα πολύ όμορφο όνειρο (ο τελικός) και θέλω πολύ να το κατακτήσω».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα