Ολυμπιακός: Όταν ο Εσε σκοράρει ή φτιάχνει γκολ ο Ολυμπιακός πάντα νικά (vids)

Ο Εσε με την Αστον Βίλα

bet365

Ο Αργεντίνος χαφ είναι ο λόγος που ο Ολυμπιακός τελείωσε τον αγώνα με την Αστον Βίλα με 2-4 και ενώ όποτε έχει γκολ ή ασίστ η ομάδα του νικά!

Ο Σαντιάγκο Εσε στα 22 του χρόνια - παίζοντας πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη με τη φανέλα των Πειραιωτών - έχει καταγράψει 45 συμμετοχές με τον σύλλογο του Ολυμπιακού. Σε αυτούς τους αγώνες έχει 3.908 λεπτά παρουσίας και ενώ το τελευταίο παιχνίδι χρονικά που είχε 66 λεπτά στο γήπεδο, δηλαδή κάτω από 70, ήταν στο 3-0 του Μαρτίου με τον Βόλο.

Έκτοτε το πήγε σερί, εάν εξαιρέσουμε τα 19 λεπτά με τον ΠΑΟΚ στο 2-1 (όπου είχε μπει αλλαγή), έχοντας όπως βλέπουμε στα στοιχεία του Wyscout: 100 λεπτά στο 1-4 με τη Μακάμπι, 86 με τον Παναθηναϊκό, 134 στη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, 97 με την ΑΕΚ, 95 με τον Αρη εντός, 93 με τη Λαμία εκτός, 101 με τη Φενέρ εντός, 136 με τη Φενέρ εκτός, 71 με τον Αρη εκτός, 95 με τη Λαμία εντός και 99 με την Αστον Βίλα!

Ο Εσε λοιπόν βρήκε δίχτυα στον αγώνα με αντίπαλο την Αστον Βίλα για το 2-4. Δεν είναι η πρώτη φορά που είτε με γκολ είτε ασίστ του προκύπτει νίκη των Πειραιωτών. Είναι στο σύνολο τρεις οι περιπτώσεις. Είχε με τη Γουέστ Χαμ στη νίκη με 2-1 στο Φάληρο την πάσα στον Φορτούνη για να βγει μετά η γκολάρα του Έλληνα μεσοεπιθετικού με τη φοβερή κίνησή του αλλά και ασίστ (την πάσα στον Ναβάρο για το γκολ του) στο 4-1 με τη Λαμία. Και μπορεί να μην σκοράρει συχνά όμως υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που δοκιμάζει μακρινά σουτ. Το έκανε και με την Αστον Βίλα και δικαιώθηκε!

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα