Άστον Βίλα: Συναγερμός ενόψει Ολυμπιακού, αποχώρησε τραυματίας ο Ρότζερς!

Ρότζερς

bet365

Ο Μόργκαν Ρότζερς αποχώρησε με πρόβλημα στον δικέφαλο από τον αγώνα κόντρα στη Μπράιτον και έκρουσε καμπανάκι κινδύνου στην Άστον Βίλα ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών για την Άστον Βίλα! Μετά τους Εμιλιάνο Μαρτίνες και Γιούρι Τίλεμανς που τέθηκαν νοκ-άουτ λίγες μέρες πριν από την ραψωδία του Ολυμπιακού στο «Villa Park», ο Ουνάι Έμερι έχει ακόμα έναν πονοκέφαλο να διαχειριστεί.

Ο λόγος για τον Μόργκαν Ρότζερς, ο οποίος αποχώρησε ως αναγκαστική αλλαγή με πρόβλημα στον αριστερό δικέφαλο από τον αγώνα κόντρα στη Μπράιτον και σήμανε συνεγαερμό στους Villans ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης (9/5) στο «Καραϊσκάκης».

Ο 21χρονος αριστερός εξτρέμ πρόκειται για έναν από τους παίκτες - κλειδιά στο φετινό πρότζεκτ της Άστον Βίλα, μετρώντας συνολικά δέκα γκολ και δέκα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις σε 48 συμμετοχές. Στο πρώτο ματς μάλιστα στον Ολυμπιακό άγγιξε το 1-0 μόλις στο 5΄όταν υποχρέωσε τον Κωνσταντίνο Τζολάκη σε τρομερή απόκρουση, όμως προοδευτικά η απόδοσή του έπεσε προτού γίνει αλλαγή στο 74΄.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα