Μπριζ - Φιορεντίνα: O Μπελτράν με πέναλτι έστειλε τους Βιόλα στον τελικό της «OPAP Arena» (vid)

Fiorentina

bet365

Ο Μπελτράν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε για τη Φιορεντίνα κόντρα στην Μπριζ και έστειλε την ομάδα του στον τελικό του Conference League στην «OPAP Arena»

Ο Μπελτράν σφράγισε το εισιτήριο της Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια! Στο 82ο λεπτό της ρεβάνς με την Μπριζ στο Βέλγιο ο Ενζολά πρόλαβε να πάει στην μπάλα, ο Μέχελε τον βρήκε στο κεφάλι και ο διαιτητής έδειξε με τη μία την άσπρη βούλα. Ο Αργεντινός επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και παρόλο που ο Μινιολέ έπεσε σωστά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 και χάρη στο γκολ του οι Βιόλα προκρίθηκαν για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον τελικό της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Θυμίζουμε πως ο τελικός της «OPAP Arena» θα γίνει στις 29 Μαΐου και η Φιορεντίνα θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Ολυμπιακός - Άστον Βίλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα