Ολυμπιακός: Pregame με μπύρες για τους οπαδούς της Άστον Βίλα, βόλτα στο Μοναστηράκι και «σίγουροι για πρόκριση» (vids)

ελλαδα

bet365

Λίγες ώρες πριν την πρώτη σέντρα για τη ρεβάνς του ημιτελικού του Conference League, οι οπαδοί της Άστον Βίλα έκαναν τη... δική τους προετοιμασία για τη μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Λίγες ώρες έμειναν για τη μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άστον Βίλα (22:00, CS2) με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Conference League.

Οι Πειραιώτες έκαναν την υπέρβαση στην Αγγλία και πανηγύρισαν μία ιστορική νίκη με 4-2, απέκτησαν το προβάδισμα αλλά ο αγγλικός σύλλογος δεν θα πέσει αμαχητί και θα διεκδικήσει μία ιστορική πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται δώσουν το παρών περίπου 1.600 οπαδοί της Άστον Βίλα ώστε να στηρίξουν την ομάδα τους για να φτάσει στην ανατροπή και να περάσουν στον τελικό της 29ης Μαϊου.

Φυσικά, είχαν το δικό τους pregame για το παιχνίδι σε διάφορες παμπ της Αθήνας, μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για το ματς με μία μπύρα στο χέρι και έδειξαν τη σιγουριά τους για πρόκριση.

Λίγες ώρες πριν την σέντρα (22:00), το Gazzetta βρέθηκε σε μία από τις παμπ που είχαν γεμίσει μόνο από οπαδούς του αγγλικού συλλόγου, η οποία είχε φορέσει τα... ποδοσφαιρικά της και εκείνοι είχαν στολίσει τον εξωτερικό χώρο με σημαίες του κλαμπ.

Όπως συμβαίνει πάντα με τους Άγγλους οπαδούς, έκαναν τη δική τους προετοιμασία για το ματς, πίνοντας μπύρα, φωνάζοντας συνθήματα με κάθε φίλαθλο της ομάδας που περνούσε έξω από το μαγαζί και με αρκετά καλή διάθεση καλούσαν τους Έλληνες να πιούν μαζί τους.

Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα, κάποιοι από αυτούς μετέφεραν στο Gazzetta τη σιγουριά τους για την πρόκριση και την πίστη τους στον Ουνάι Έμερι.

«Σίγουρη πρόκριση της Βίλα» ή «Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή» και ένας πιο πίσω φώναζε «Πίστη στον Έμερι». Κάποιοι άλλοι παραδέχθηκαν τη δυσκολία που έχει το συγκεκριμένο ματς, χωρίς ωστόσο να εκφράσουν διαφορετική άποψη από τους συμπατριώτες τους για το θέμα της πρόκρισης.

Ειδική αναφορά έγινε για τον Ποντένσε, ο οποίος είναι γνωστός από την παρουσία του στην Premier League αλλά και για τον Κώστα Φορτούνη, με κάποιους από τους οπαδούς της Άστον Βίλα να τον θυμούνται από τα όσα έκανε κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο Φάληρο για τους ομίλους του Europa League. Ορισμένοι δεν παρέλειψαν και το «9» του Ολυμπιακού, εννοώντας τον Ελ Καμπί.

Από εκεί και πέρα, το κέντρο της Αθήνας είχε αρκετούς οπαδούς της Άστον Βίλα, οι οποίοι περιπλανήθηκαν φορώντας φανέλες, κασκόλ και καπέλα του κλαμπ ενώ σε κάθε μαγαζί που είχαν «κατακλίσει», υπήρχε και μία σημαία τους απ' έξω.

Τέλος, ουκ ολίγοι βρέθηκαν και στην μπουτίκ του Ολυμπιακού ώστε να πάρουν φανέλα της ομάδας, κασκόλ με το ματς, το λάβαρο και διάφορα είδη των «ερυθρολεύκων».

Η πρώτη σέντρα είναι στις 22:00, το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο καθώς έχει ανακοινωθεί sold out και οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ θα παλέψουν για να στείλουν τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα