Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας συνεχάρη τον Μεντιλίμπαρ μετά την επική πρόκριση

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας συνεχάρη τον Μεντιλίμπαρ μετά την επική πρόκριση

Newsroom
Μπαρτζώκας Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έσπευσε να δώσει από κοντά τα συγχαρητήριά του στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για την επική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του UEFA Conference League.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ονειρεύεται την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου, μετά την επική πρόκριση στον τελικό του UEFA Conference League επί της Άστον Βίλα με δύο νίκες. Μία ακόμα πρόκριση που είχε σαφώς την υπογραφή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Με τον... στρατηγό του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, να συναντιέται με τον αντίστοιχο του μπασκετικού, Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο οποίος μάλιστα, λίγο νωρίτερα, είχε αποθεωθεί από όλους τους φίλους των Πειραιωτών στο «Γ. Καραϊσκάκης», μία μέρα μετά την πρόκριση στο Final Four.

Οι δυο τους τα είπαν στην είσοδο των αποδυτηρίων, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μεταφέρει φυσικά τα συγχαρητήριά του στον Μεντιλίμπαρ για το τεράστιο επίτευγμα της συμμετοχής στον τελικό του UEFA Conference League.

Με τους δύο να αναγνωρίζουν φυσικά, ο ένας τη δουλειά του άλλου. Άλλωστε και ο Μεντιλίμπαρ βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει από κοντά το Game 3 της σειράς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, στη EuroLeague.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα