Ολυμπιακός: Η «πατρική» αγκαλιά του Μεντιλίμπαρ με τον δακρυσμένο Ρέτσο

Ολυμπιακός: Η «πατρική» αγκαλιά του Μεντιλίμπαρ με τον δακρυσμένο Ρέτσο

Newsroom
ρέτσος μεντιλίμπαρ

bet365

Η υπέροχη φωτογραφία με την αγκαλιά του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον Παναγιώτη Ρέτσο στο τούνελ των αποδυτηρίων.

Η νέα τεράστια χθεσινή εμφάνιση και νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα που έφερε τους «ερυθρόλευκους» στον τελικό του Conference League γέννησε πάρα πολλές υπέροχες στιγμές μεταξύ των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος των Πειραιωτών.

Σε μία απ' αυτές πρωταγωνιστές ήταν ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο κεντρικός αμυντικός της, Παναγιώτης Ρέτσος. Οι δυό τους συναντήθηκαν στο τούνελ των αποδυτηρίων μετά την λήξη του αγώνα και αγκαλιάστηκαν, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να είναι ιδιαίτερα συγκινημένος.

Ο 25χρονος παίκτης του Ολυμπιακού έχει ιδιαίτερη αγάπη στον Ισπανό κόουτς, γιατί εκείνος τον στήριξε όταν όλοι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήταν εναντίον του και η κριτική που δεχόταν ήταν σφοδρή εξαιτίας των λαθών στα οποία είχε υποπέσει.

Ο Μεντιλίμπαρ όμως ήταν εκείνος που του άπλωσε το χέρι σε κείνο το δύσκολο διάστημα, τον στήριξε και συνέχισε να τον χρησιμοποιεί με τον τρόπο που εκείνος έκρινε πως θα είναι ωφέλιμο τόσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και για την ομάδα κι έτσι τον βοήθησε να βγει από το κακό αυτό... φεγγάρι που περνούσε αλώβητος, αφού και την θέση του στο αρχικό σχήμα διατήρησε και επέστρεψε στις πολύ καλές του εμφανίσεις.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα