Ο... Γολγοθάς των οπαδών της Φιορεντίνα για να κάνουν πιο οικονομικό το ταξίδι στην Αθήνα

Newsroom
Ultras-fiorentina

bet365

Οι Ιταλοί αποκαλύπτουν τον τρόπο που βρήκαν οι οπαδοί της Φιορεντίνα για να κάνουν το ταξίδι στην Αθήνα για τον τελικό του Conference πιο οικονομικό.

Από τις πρώτες μέρες που μπήκε στο πρόγραμμα των οπαδών της Φιορεντίνα ο τελικός του Europa Conference με τον Ολυμπιακό, το σημαντικότερο πρόβλημα που υπήρχε αφορούσε το οικονομικό σκέλος του ταξιδιού. Και αυτό γιατί η λύση ενός τσάρτερ για αυθημερόν έβγαινε ούτε λίγο, ούτε πολύ, στα 470 ευρώ. Ποσό που όπως καταλαβαίνει κανείς, κρίνεται αρκετά υψηλό...

Έτσι, οι οπαδοί των «βιόλα» αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε άλλες λύσεις, ψάχνοντας πιο οικονομικούς τρόπους, προκειμένου να είναι παρόντες στο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού της ομάδας τους, στις 29 Μαΐου.

Αυτός λοιπόν βρέθηκε, αλλά η ταλαιπωρία είναι μεγαλύτερη. Πολύ μεγαλύτερη για την ακρίβεια, καθώς είναι η εξής...

Κάποιοι λοιπόν έχουν κλείσει αεροπορική πτήση από την Ιταλία για τα Τίρανα της Αλβανίας και από εκεί θα έρθουν στην Αθήνα με πούλμαν, ενώ θα κάνουν το ακριβώς αντίστροφο, προκειμένου να επιστρέψουν στην βάση τους.

Τέλος, αξίζει να επισημάνουμε πως μέχρι χθες το βράδυ, η Φιορεντίνα είχε δώσει περίπου 7.000 από τα 8.000 εισιτήρια που είχε πάρει.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα