Τελικός Conference League: Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, ζήτησε εξηγήσεις από την ΕΠΟ για τις σουίτες και τα 1.500 εισιτήρια

Ο Αγραφιώτης

bet365

Στο περιθώριο της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δευτέρας ο Τάκης Αγραφιώτης ζήτησε από το προεδρείο της ΕΠΟ να ενημερωθεί για θέματα σε σχέση με σουίτες, εισιτήρια και ότι άλλο σχετίζεται με τον τελικό.

Έχουν πολλά - είναι η αλήθεια - παράπονα στον Ολυμπιακό από την ΕΠΟ σχετικά με τον τελικό της 29ης Μαϊου για το Conference League. Στην πειραϊκή ΠΑΕ στέκονται σε σειρά από θέματα που σχετίζονται από τη διαχείριση με τις σουίτες του γηπέδου της OPAP Arena, εισιτήρια αλλά και οργανωτικά ζητήματα ακόμα και για τη μετακίνηση του κόσμο των Πειραιωτών.

Ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Τάκης Αγραφιώτης, ήταν εκείνος που ζήτησε από το προεδρείο της ΕΠΟ να ενημερωθεί για θέματα σε σχέση με σουίτες, εισιτήρια και ότι άλλο έχει να κάνει με τον τελικό. Μέσα από τη διαδικασία της συζήτησης προέκυψε ότι η ΕΠΟ είχε να διαχειριστεί 13 σουίτες, για τις οποίες πηγές κοντά στους Πειραιώτες επιμένουν από την πρώτη ημέρα ότι δεν ρωτήθηκαν οι φιναλίστ επί του ζητήματος της αξιοποίησής τους. Συζήτηση έγινε και για τα περίπου 1.500 εισιτήρια που επρόκειτο να λάβει η ΕΠΟ.

Εισιτήρια τα οποία ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει από τις 10/5 να αγοράσει από την ΕΠΟ για να καλύψει τις ανάγκες του. Εισιτήρια τα οποία δεν δόθηκαν εν τέλει στον Ολυμπιακό για να τα διαθέσει προς τον κόσμο του.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα