Προκριματικά Europa League: Τριάρα της Σλάβια στη Ντνίπρο, πεντάστερη η Σέριφ του Αποστολάκη

Νίκος Κικίδης
Καϊσέδο

bet365

Σαν σε.. προπόνηση η Σλάβια Πράγας, επικράτησε 3-0 της Ντνίπρο με δέκα παίκτες από το 58΄κι έκανε άλμα πρόκρισης για play-off. Εμφατικές νίκες για Σέριφ και Ζρίνσκι.

Άλμα πρόκρισης πανηγύρισε η Σλάβια Πράγας απέναντι στη Ντνίπρο, καθώς επικράτησε 3-0 και βρέθηκε με το ένα πόδι στα play-offs του Europa League. Ο Σραντς με δυο γκολ στο 5΄και στο 27΄έχτισε τα θεμάλια της νίκης, η οποία δεν κλυδωνίστηκε ούτε από την αποβολή του Οκμπού στο 58΄. Ακόμα και με δέκα παίκτες οι Τσέχοι βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Βάλεμ στο 81΄για τον τελικό 3-0.

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε και η Σέριφ Τίρασπολ του Κώστα Αποστολάκη (βασικός), η οποία διάλυσε με 5-1 τη Μπάτε Μπορίσοφ και σφράγισε επί της ουσίας την παρουσία στην επόμενη φάση. Αντίστοιχο εμφατικό αποτέλεσμα και για την Ζρίνσκι που διέλυσε με 6-2 την Μπρέινταμπλικ, ενώ νωρίτερα η έτερη σκανδιναβική Χάκεν πέρασε με 3-1 από την έδρα της Ζαλγκίρις.

Στο Αζερμπαϊτζάν η Καραμπάγκ επικράτησε 2-1 της Ελσίνκι του (βασικού) Κανελλόπουλου με γκολ του Λεάντρο Ανδράδρε και Ζουνίνιο, παίρνοντας ένα ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης.

Αναλυτικά τα αποψινά (10/8) αποτελέσματα:

Καραμπάγκ - Ελσίνκι 2-1
Ζαλγκίρις - Χάκεν 1-3
Σέριφ Τίρασπολ - Μπάτε Μπορίσοφ 5-1
Σλάβια Πράγας - Ντνίπρο 3-0
Ζρίνσκι - Μπρέινταμπλικ 6-2

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα