Μαρτίνεθ: «Μετά απ' όσα έγιναν στη φάση του πέναλτι μείναμε ενωμένοι, περήφανος για τους παίκτες μου» (vid)

Ο Μαρτίνεθ

bet365

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε και στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Γκενκ στο Βέλγιο μετά το 1-1 του Ολυμπιακού εκεί και την πρόκρισή του.

Ο Ισπανός τεχνικός, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ήταν ευχαριστημένος από την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Βέλγιο. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου επισήμανε μεταξύ άλλων για:

Τα συναισθήματα μετά την πρόκριση: Ήταν η εκπλήρωση ενός στόχου παρότι η προετοιμασία μας ήταν σύντομη και κάναμε έξι φιλικά πριν τον πρώτο επίσημό μας αγώνα με αντίπαλο τη Γκενκ. Πιστεύω πως το επίπεδο της προετοιμασίας των 2 ομάδων ήταν διαφορετικό. Η αντίπαλος μας είχε περισσότερα παιχνίδια. Στα 3 από τα 4 ημίχρονα τα πήγαμε αρκετά καλά. Στο α' μέρος (για το ματς στο Βέλγιο εννοεί) δυσκολευτήκαμε πολύ. Πολύ μεγάλο ρόλο στην πρόκριση έπαιξε ο κόσμος μας και στο 1ο και στο 2ο παιχνίδι.

Τη διαχείριση του αγώνα και το τι είπε στα αποδυτήρια στους παίκτες: Στο α' μέρος συνέβησαν πολλά. Δεν ήμασταν πιεστικοί με τη μπάλα. Δεν είχαμε επιτυχία ούτε με τη μπάλα ούτε να δώσουμε συνέχεια στις φάσεις μας. Παρότι που η ομάδα υπέφερε στο α' μέρος ήξερε να κρατήσει τη συγκέντρωσή της. Να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας. Μετά απ' όσα έγιναν στη φάση του πέναλτι καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι. Δείξαμε πως ξέρουμε πως να αντέχουμε την πίεση.

Στα αποδυτήρια ειπώθηκε πως πρέπει να έχουμε περισσότερη κατοχή μπάλας. Να πιέσουμε περισσότερο και να μπούμε στην περιοχή του αντιπάλου. Είμαι περήφανος και ευγνώμων προς τους παίκτες μου.

Τις δηλώσεις του Αλεξανδρόπουλου: Το πιο όμορφο είναι ότι παραμένει πιστός και ότι δεν έχει αντίρρηση σε ότι του ζητήσουμε για να ανταπεξέλθει. Τον βοηθάει πολύ το κλίμα και η υπέροχη σχέση / οι υπέροχες σχέσεις μέσα στην ομάδα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να δουλέψουμε ακόμα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα