Ντε Τσέρμπι: «Ιστορικό το ματς με την ΑΕΚ, αυτή η ημέρα θα μείνει στη μνήμη μας»

Βασίλης Μπαλατσός
Ντε Τσέρμπι: «Ιστορικό το ματς με την ΑΕΚ, αυτή η ημέρα θα μείνει στη μνήμη μας»

bet365

Ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, σε δηλώσεις του μετά τον θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε για το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ, το οποίο χαρακτήρισε ως ιστορικό.

Η Μπράιτον με ακόμα μια φανταστική εμφάνιση υπέταξε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ με το επιβλητικό 3-1 και πλέον είναι έτοιμη για το ιστορικό πρώτο ματς στην Ευρώπη, κόντρα στην ΑΕΚ, την ερχόμενη Πέμπτη (21/9, 22:00). Ο προπονητής των Γλάρων, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, στις δηλώσεις του μετά το «διπλό» στο «Ολντ Τράφορντ» έκανε λόγο για σπουδαία εμφάνιση και χαρακτήρισε ιστορικό το παιχνίδι με την Ένωση.

«Παίξαμε ένα σπουδαίο ματς, αξίζαμε τη νίκη. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ στα πρώτα 15-20 λεπτά, η Γιουνάιτεντ έπαιξε διαφορετικά απ' ό,τι την είχαμε διαβάσει.

Πρέπει να ομολογήσω ότι αισθάνομαι τυχερός που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας. Είναι ένα όνειρο γιατί μου αρέσει πολύ, μου αρέσει να βλέπω την ομάδα μου να παίζει και να δείχνει αυτή την ποιότητα. Με τιμά, είμαι περήφανος για τους παίκτες του.

Η Πέμπτη θα είναι μια ιστορική μέρα για εμάς, καθώς έχουμε ευρωπαϊκή πρεμιέρα. Αυτή η μέρα θα μείνει στη μνήμη μας για πάντα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Ιταλός κόουτς.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα