Παρτιζάν - Μπάτσκα Τόπολα 0-4: Σαρωτική η αντίπαλος του Ολυμπιακού

topola

bet365

Η Μπάτσκα Τόπολα «διέλυσε» με 4-0 την Παρτιζάν εκτός έδρας και υποχρέωσε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Σερβίας στην πρώτη της ήττα.

Σαρωτική ήταν η Μπάτσκα Τόπολα απέναντι στην Παρτιζάν, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Σερβίας.

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, πήρε σπουδαίο και ιστορικής σημασίας νίκη και πρόσθεσε ακόμα τρεις βαθμούς στη βαθμολογία της, που πλέον βρίσκεται στην 3η θέση με 29 πόντους.

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση πέτυχαν οι Αλεκσάνταρ Τσίρκοβιτς στο 3ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ο Νεμάνια Στόιτς στο 11', ο Μίλαν Ράντιν στο 33' και στην επανάληψη το τελικό σκορ της αναμέτρησης διαμόρφωσε ο Ούρος Μιλοβάνοβιτς στο 49ο λεπτό.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Ζάρκο Λάζετιτς, την ερχόμενη Πέμπτη (30/11, 19:45) κόντρα στη Γουέστ Χαμ για το Europa League στη Σερβία.

Η ενδεκάδα της Μπάτσκα Τόπολα: Ίλιτς, Κρίστιτς, Στόιτς, Κάλουσιτς, Τσβέτκοβιτς, Πέτροβιτς, Ραντίν, Τζάκοβατς, Μιλοσάβλιεβιτς, Τσίρκοβιτς, Μιλοβάνοβιτς

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα