Μακάμπι Χάιφα - Ρεν 0-3: Διπλό πρωτιάς οι Γάλλοι!

ρεν

bet365

Η Ρεν πέρασε... χαλαρά από τη Βουδαπέστη, επικράτησε 3-0 της Μακάμπι Χάιφα, εξασφάλισε την πρόκριση και θα φουλάρει για την πρωτιά στον όμιλο του Παναθηναϊκού, όπου οι Ισραηλινοί είναι σταθερά στην τελευταία θέση.

Η Ρεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευοίωνες συνθήκες που δημιουργήθηκαν υπέρ της, νίκησε την Μακάμπι Χάιφα στο άδειο «Puskas Arena» της (ουδέτερης) Βουδαπέστης με 3-0, εξασφάλισε την πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League και, εν αναμονή του αγώνα της Βιγιαρεάλ με τον Παναθηναϊκό, έκανε άλμα κατάκτησης της πρωτιάς στον έκτο όμιλο.

Η ομάδα του Ζιλιέν Στεφάν πήρε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, έψαξε το γκολ και το πέτυχε πριν από την συμπλήρωση του ημιώρου με ωραίο σουτ του Μαρτίν Τεριέ μέσα από την περιοχή.

Η Μακάμπι Χάιφα, χωρίς φιλάθλους στο πλευρό της, αλλά κυρίως χωρίς την απαιτούμενη ψυχολογία, προσπάθησε ανεπιτυχώς να αντιδράσει και δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 48’, ύστερα από σουτ του Αμίν Γκουϊρί μέσα από την περιοχή.

Το... κερασάκι στην τούρτα για τους Γάλλους ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Φάμπιαν Ρίντερ, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το 3-0, παρόμοιο σκορ με τον αγώνα των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο επί γαλλικού εδάφους.

Μακάμπι Χάιφα (Μεσάι Ντέγκο): Κέουφ - Κάντιλ, Σίμιτς (61’ Κορνούντ), Σεκ, Γκέρσον - Τζαμπέρ, Καλουμάνα (32’ λ. τρ. Ναόρ), Σερί - Ντάβιντ, Πιερό (72’ Χατζάι), Ποντγκορεάνου (46’ Καλαϊλί).

Ρεν (Ζιλιέν Στεφάν): Μανταντά - Βοχ, Ομαρί, Τεατέ - Ασινιόν, Μάτιτς (81’ Μπλας), Λε Φε (62’ Σανταμαριά), Τριφέρ (62’ Νατσιντά) - Γκουϊρί (62’ Ρίντερ), Τεριέ - Γιλντιρίμ (71’ Ντουέ).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα