ΓεροΓιοβάισα: Η ώρα της αλήθειας!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Η ώρα της αλήθειας!

bet365

ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν την τελευταία τους ζαριά για το ευρωπαϊκό τους μέλλον και ο ΓεροΓιοβάισα είναι συγκρατημένα αισιόδοξος.

It's the final countdown! Tην ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση του στους «16» του Conference League και απόψε (14/12) θα μπορεί να κάνει... ροτέισον στην τελευταία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση. Το ζητούμενο; Να μην ηττηθούν. Μπορούν;

Στις 19:45 το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι το φαβορί αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο χορτάρι. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει τη νίκη και θα συνδυάσω τον άσο με Οver 1.5, το οποίο προσφέρεται στο 1.98.

Στις 22:00 στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μπάτσκα Τόπολα. Καθαρά ποδοσφαιρικά οι Πειραιώτες δεν... βλέπουν τους Σέρβους, ως ομάδα. Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα είναι οι Ερυθρόλευκοι και τι θα δούμε στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ. Δεν βρίσκω τρόπο να μην πάρει το ματς ο Ολυμπιακός και σχετικά εύκολα. Άσος και Over 2,5 στο 1.85.

Αναμφίβολα την πιο δύσκολη αποστολή την έχει ΑΕΚ. Πιστεύω πως δεν υπάρχει ομάδα στην Ευρώπη που θα ήθελε να παίξει «τελικό» με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Η φανέλα ζυγίζει... τόνους. Θεωρώ πως ο Δικέφαλος θα πάρει σε αυτό το ματς αυτό που του στέρησε σε άλλα το ποδόσφαιρο. Βλέπω Over 1.5 κιτρινόμαυρα γκολ σε απόδοση 2.60.

Να κλείσουμε και με λίγο μπασκετάκι. Βλέπω ήρεμη αγωνιστική για τους «αιώνιους». Απόψε στις 22:00 o Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν στη Γαλλία. Κάποια στιγμή η ομάδα του Αταμάν πρέπει να αρχίσει να... ρολάρει και μακριά από το ΟΑΚΑ. Ίσως απόψε να ήρθε η ώρα. Νίκη του Τριφυλλιού με χάντικαπ -5.5 στο 1.91.

Αύριο (15/12) στις 21:15 o Ολυμπιακός θα υποδεχετεί τη Βαλένθια. Θεωρώ πως θα είναι... διασκεδαστικό ματς που θα το ανοίξει από νωρίς η ομάδα του Μπαρτζώκα. Καλή επιλογή το Over 154.5 σε απόδοση 2.05.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα