Παναθηναϊκός: Ο λόγος που γλίστραγαν συνέχεια οι παίκτες του

Αιτόρ μετά από γλίστριμα

bet365

Η απάντηση στα συνεχόμενα πεσίματα των παικτών του Παναθηναϊκού χθες στην Λεωφόρο κόντρα στην Μακάμπι.

Όσοι βρίσκονταν χθες το βράδυ στην Λεωφόρο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, δεδομένα θα παρατήρησαν το ασυνήθιστο φαινόμενο των παικτών του «τριφυλλιού» να πέφτουν συνεχώς κάτω.

Προσοχή όμως... Δεν μιλάμε για πεσίματα που προκλήθηκαν από κάποιο μαρκάρισμα (υπήρχαν πολλά τέτοια, καθώς έπαιζαν σκληρά οι φιλοξενούμενοι), αλλά για αυτά που έγιναν επειδή οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς γλιστρούσαν συνεχώς.

Όλοι ρωτούσαν γιατί γλιστράνε

Γινόταν μάλιστα σε τόσο συχνό βαθμό που όλος ο κόσμος απορούσε με αυτό που έβλεπε, καθώς δεν είχε προηγηθεί κάτι ασυνήθιστο στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης». Το χορτάρι ήταν τόσο βρεγμένο όσο και τις άλλες φορές, ενώ της συντήρησης του χλοοτάπητα που έγινε κατά την διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες τον Νοέμβριο, είχε ακολουθήσει το ματς με τον ΟΦΗ, όπου δεν υπήρχε κάτι ανάλογο.

Μάλιστα, δεν γλιστρούσαν μόνο οι παίκτες που είχαν στην κατοχή τους την μπάλα ή μάρκαραν τον αντίπαλο, αλλά και αυτοί που ήταν σε θέση εκτός φάσης, όπως λέμε. Την ίδια ώρα, οι παίκτες της Μακάμπι έδειχναν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα.

Τι είχε συμβεί...

Όπως αποδείχθηκε λοιπόν, αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, είχαν επιλέξει να παπούτσια με λάθος τάπες, με αποτέλεσμα να μην έχουν την σταθερότητα που θα ήθελαν και να γλιστρούν συνέχεια.

Κάποιοι αποφάσισαν κατά την διάρκεια του αγώνα, στην πρώτη ευκαιρία που είχαν, να αλλάξουν και να φορέσουν τα σωστά, κάποιοι άλλοι το έκαναν στο ημίχρονο, ενώ υπήρχαν και κάποιοι που συνέχισαν με αυτά.

Το χαρακτηριστικό παράδειγμα

Αν προσέξει κανείς την φάση του δεύτερου γκολ της Μακάμπι, θα δει οτι τη στιγμή που ο Βαγιαννίδης τρέχει πάνω στον Κορνού, τη στιγμή που «φρενάρει» για να τον πιέσει, γλιστράει και πέφτει στο έδαφος, αφήνοντας του ελεύθερο πεδίο για να μπει ανενόχλητος στην μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού.

«Θύμα» αυτού το θέματος που προέκυψε, ήταν και ο Αϊτόρ στο πρώτο ημίχρονο, προκαλώντας τεράστια ανησυχία σε όλους. Ευτυχώς όμως συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα