Eπεισόδια ανάμεσα σε φίλους ΑΕΚ και Μίλαν στα Πευκάκια (pics)

Gazzetta team
Eπεισόδια ανάμεσα σε φίλους ΑΕΚ και Μίλαν στα Πευκάκια (pics)

bet365

Με τους χειρότερους οιωνούς οδεύουμε προς την μεγάλη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μίλαν, αφού περίπου 2 ώρες πριν το ματς, φίλοι των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στον σταθμό ηλεκτρικού στα Πευκάκια!

Περίπου 70 οπαδοί της Μίλαν, επιτέθηκαν με καπνογόνα προς φίλους της Ένωσης που εκείνη την ώρα ήταν στη στάση Πευκάκια, αλλά και στα βαγόνια με προορισμό το ΟΑΚΑ.

Για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση, ανταλλαγή αντικειμένων, ενώ από τα καπνογόνα προκλήθηκε και πυρκαγιά σε βαγόνια των συρμών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία σταμάτησε τα τρένα και ειδοποίησε τους επιβάτες των συρμών πως το τρένο σταματάει, ενώ πολύς κόσμος περίμενε στην αποβάθρα. Στην πλευρά όμως με κατεύθυνση την Κηφισιά τα επεισόδια κλιμακώθηκαν απότομα, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να επεμβαίνει και στις δυο αποβάθρες και να κυνηγάει τους χούλιγκαν. Τότε, οι επιβάτες αποχώρησαν μαζικά από τον σταθμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα