Κόβαλτσουκ: «Ηταν σοκ για εμάς η εξέλιξη»

Κόβαλτσουκ: «Ηταν σοκ για εμάς η εξέλιξη»

Νίκος Μαρούδας
Κόβαλτσουκ: «Ηταν σοκ για εμάς η εξέλιξη»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής, που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, της Μπρεστ δεν μπορούσε να πιστέψει το πως εξελίχθηκε έτσι το παιχνίδι για την ομάδα του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΔΑΣ

Ηταν λογικό. Μέχρι το 75' το ματς ήταν στο 4-0 και η Ντιναμό το έλεγχε απόλυτα. Τελικά μέσα σ' ένα τέταρτο ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει σε 4-3 και να σοκάρει τους Λευκορώσους. Κάτι το οποίο είπε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κόβαλτσουκ που βρέθηκε αντί του προπονητή στη συνέντευξη Τύπου.

«Όλα εξελίσσονταν τέλεια για 75 λεπτά, αλλά δεν περιμέναμε με τίποτα αυτή την κατάληξη. Δεν θέλαμε αυτό το σκορ. Πιστεύουμε ότι όλα θα κριθούν στην Ελλάδα στο δεύτερο παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι όλη η ομάδα έπαιξε με καρδιά και σαν να ήταν ένας. Βέβαια, δεν περιμέναμε αυτό το σκορ.

Με το ρυθμό που είχαμε πιάσει ήταν σοκ για εμάς αυτή η εξέλιξη και αυτό το αποτέλεσμα. Αν δεν πετύχαινε ο Ατρόμητος το πρώτο γκολ, δεν θα υπήρχε αυτή η διαφορά. Τότε το παιχνίδι πήγε στην τεχνική και εκεί ο Ατρόμητος είχε πλεονέκτημα. Ο Ατρόμητος σε αυτό το σκέλος είναι καλύτερος. Είχαμε προετοιμαστεί και για το καλό σκέλος του Ατρόμητου, αλλά αποδειχθήκαμε πολύ νευρικοί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα