Ο Μαρτίνς που ανοίγει το rotation και η πιθανή ενδεκάδα

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μαρτίνς που ανοίγει το rotation και η πιθανή ενδεκάδα

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς παίκτες και πάει με ουκ ολίγες αλλαγές για την 11άδα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Μίλαν στην Ιταλία. Ανοίγει έτσι το rotation.

Ενόψει ΑΕΚ ο Μαρτίνς έκρινε σκόπιμο να δώσει ανάσες σε παίκτες που υπολογίζει για βασικούς σχετικά με το ντέρμπι της Κυριακής. Παίκτες όπως τους Ομάρ, Βούκοβιτς, Μπουχαλάκη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ενώ ο Τσιμίκας είναι τιμωρημένος ενόψει Μίλαν.

Ο Ίβηρας τεχνικός δεν έκανε δοκιμές στην προπόνηση της Τρίτης για την αναμέτρηση του Europa με την ιταλική ομάδα εκτός έδρας. Μία προσέγγιση ενδεκάδας είναι με Γιαννιώτη κίπερ (σ.σ. και ο Σα είχε πιθανότητες), Τοροσίδη δεξιά, Μιράντα ή Παπέ Σισέ (σ.σ. ο Σισέ είχε προβάδισμα) με Μεριά και Κούτρη αριστερά. Για το κέντρο ο Νάτχο με τον Γκιγιέρμε με τον Τουρέ να έχει πιθανότητες για βασικός στον άξονα. Ο Ιβοριανός είναι υποψήφιος για οκτάρι και ακόμα για δεκάρι. Για τα δύο άκρα οι Ναουέλ και Ποντένσε δίνουν... μάχη για την μία θέση και στην άλλη ο Φετφατζίδης. Φαβορί για επιτελικός ο Φορτούνης πίσω από τον φορ Γκερέρο.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα