Ατρόμητος – Ντουνάισκα: Ίδια εντεκάδα από Αναστασίου
Χωρίς εκπλήξεις και με την ίδια... συνταγή, κατεβάζει ο Ατρόμητος στη ρεβάνς κόντρα στην Ντουνάισκα Στρέντα. Ο Έλληνας τεχνικός, διατηρεί τους ίδιους 11 κι αναμένεται να τους βάλει στον ίδιο σχηματισμό.
Συγκεκριμένα, στο 4-4-2 που θα παρατάξει, ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κιβρακίδης δεξιά, ο Κατράνης αριστερά, με τους Γουτά, Ρισβάνη στα στόπερ. Μάντσον και Χαρίσης στον άξονα, ο Ούμπιδες δεξιά κι ο Ενσικουλού στα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Βέλλιος, έχοντας στο πλάι του τον Μανούσο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.