Ολυμπιακός – Γουλβς: Καμία δήλωση και επαφή με δημοσιογράφο για τους Άγγλους

Κώστας Ζάλιαρης
Ολυμπιακός – Γουλβς: Καμία δήλωση και επαφή με δημοσιογράφο για τους Άγγλους

bet365

Η Γουλβς αναγκάζεται να παίξει με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο έπειτα από την απόφαση της UEFA, ωστόσο, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συνέντευξη Τύπου από πλευράς αγγλικής ομάδας πριν και μετά το ματς.

Τσάμπιονς Λιγκ με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Οι «λύκοι» έχουν ενημερώσει τους Άγγλους εκπροσώπους του Τύπου που θα βρεθούν επί ελληνικού εδάφους για την πρώτη αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» στους «16» του Europa League πως ουσιαστικά... δεν θα έχουν δουλειά πέρα από το ρεπορτάζ του ματς.

Ούτε πριν, ούτε μετά την αναμέτρηση θα υπάρξει εκπρόσωπος της Γουλβς στη συνέντευξη Τύπου, ενώ, δεν θα μιλήσει και κανείς ποδοσφαιριστής στη Μεικτή Ζώνη προκειμένου ν' αποφευχθεί οποιαδήποτε επαφή ή παρουσία σε κοντινή απόσταση με άλλους, έπειτα από την ιστορία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον κοροναϊό και τις επαφές με τους παίκτες και το επιτελείο του Ολυμπιακού...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα