Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο το 4-3-3 με Μπα για την Άρσεναλ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο το 4-3-3 με Μπα για την Άρσεναλ

bet365

Ο Μαρτίνς θα δει το επίπεδο ετοιμότητας του Μπα και την Πέμπτη ωστόσο όλες οι εκτιμήσεις εξακολουθούν να οδηγούν στο ότι ο Αφρικανός θα είναι βασικός στο 4-3-3 του Πορτογάλου.
Ο Ουσεϊνού Μπα ήταν ένα βασικό αγωνιστικό ζήτημα για τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα θέλει να δει την κατάστασή του και την Πέμπτη πριν τον αγώνα με την Άρσεναλ. Ωστόσο οι εκτιμήσεις συνεχίζουν να θέλουν τον Αφρικανό να προλαβαίνει τον αγώνα (ακόμα και με ένεση) για να παίξει σε ένα σχήμα 4-3-3 που θα είναι με τους εξής παίκτες: Σα, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σωκράτη, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μπρούμα, Ελ Αραμπί και πιθανότατα τον Φορτούνη (που δείχνει φαβορί έναντι επιλογών όπως των Βαλμπουενά και Μασούρα). Μία βασική δοκιμή του Πορτογάλου εξάλλου ήταν με Φορτούνη για την 11άδα. Πάντως και ο Γάλλος έχει τις πιθανότητές του για βασικός.
Όσο για τις εναλλακτικές αν δεν αγωνιστεί τελικά ο Μπα; Το εφεδρικό σχέδιο είναι ο Εμβιλά να γυρίσει σε θέση στόπερ, κάτι που σίγουρα θα... λαβώσει το κέντρο του Ολυμπιακού. Εάν ο Μαρτίνς θελήσει ακόμα και έτσι να παίξει με 4-3-3 θα είναι δύσκολο να δούμε ρίσκα τύπου Ανδρούτσου για το κέντρο. Σε μία τέτοια περίπτωση μπορεί να δούμε Φορτούνη στον άξονα και Βαλμπουενά στα άκρα. Αλλιώς θα προκύψει η επιλογή του 4-2-3-1. Οι εκτιμήσεις και οι ενδείξεις πάντως παραμένουν στο ότι ο Αφρικανός μπακ θα μπορέσει να παίξει και να προσφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα