Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Τότεναμ 3-0 παρ. (2-0): Μυθικός αποκλεισμός για Μουρίνιο, Spurs (vid)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Τότεναμ 3-0 παρ. (2-0): Μυθικός αποκλεισμός για Μουρίνιο, Spurs (vid)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Τότεναμ 3-0 παρ. (2-0): Μυθικός αποκλεισμός για Μουρίνιο, Spurs (vid)

bet365

Με θρυλικό χατ τρικ του Ορσιτς, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανέτρεψε εκπληκτικά στην παράταση το προβάδισμα της Τότεναμ και υποχρέωσε τον Ζοσέ Μουρίνιο στη χειρότερη ευρωπαϊκή βραδιά της καριέρας του.

Το 2-0 στο Λονδίνο καθιστούσε σχεδόν βέβαιη την πρόκριση της Τότεναμ. Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League, θα βίωνε τέτοια ανατροπή και μάλιστα από μία ομάδα που υπολογιζόταν ελάχιστα. Αδίκως όμως, καθότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε δείξει πόσο ανταγωνιστική είναι και στο πρώτο ματς είχε επίσης παίξει καλά παρά την ήττα. Βασικά άπαντες υπολόγιζαν χωρίς τον Μίσλαβ Ορσιτς. Ο 29χρονος Κροάτης επιθετικός έβαλε δύο γκολ, έστειλε την πρόκριση στην παράταση κι εκεί ολοκλήρωσε ένα μυθικό χατ τρικ, για να χαρίσει στη δική του ομάδα το εισιτήριο για τα προημιτελικά και να φτιάξει το χειρότερο ευρωπαϊκό βράδυ του Ζοσέ Μουρίνιο.

Το αδιανόητο πάρτι του ασταμάτητου Ορσιτς ξεκίνησε με εκπληκτικό τρόπο. Το curler του έξω από την περιοχή και τα φάλτσα που έδωσε στο σουτ του (62'), ήταν πραγματικό highlight. Στο 83' ο ίδιος ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα με πλασέ στην κίνηση από το σημείο του πέναλτι και στην παράταση έβαλε ακόμα μία γκολάρα, καθώς κάλπασε και σούταρε εκτός περιοχής.


Βέβαια, για να πάρουν οι Κροάτες την τρελή αυτή πρόκριση, χρειάστηκαν δύο φοβερές επεμβάσεις του Λιβάκοβιτς σε δύο λεπτά (115' Μπέιλ, 116' Κέιν). Με αυτόν τον τρόπο η Τότεναμ έχασε τον μεγαλύτερο στόχο της στη σεζόν και αυτό λίγες μέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Αρσεναλ, που την άφησε στο -6 από τον άλλον μεγάλο στόχο, την τετράδα της Premier League. Και κάπως έτσι θεωρείται σχεδόν απίθανο να μην χάσει τη δουλειά του ο Ζοσέ Μουρίνιο.


Δείτε ΕΔΩ τα ματς των 19:55

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
19:55
Αρσεναλ
– Ολυμπιακός 0-1 (3-1)
(51' Ελ Αραμπί)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Τότεναμ 3-0 παράταση (0-2)
(62', 83', 106' Ορσιτς)

Μόλντε – Γρανάδα 2-1 (0-2)
(29' αυτογκόλ Βαγιέχο, 90' πεν. Χέσταντ – 72' Σολδάδο)

Σαχτάρ – Ρόμα 1-2 (0-3)
(59' Μοράες – 48', 72' Μαγιοράλ)

22:00
Μίλαν – Μαν. Γιουνάιτεντ (1-1)
Γιουνγκ Μπόις – Αγιαξ (0-3)
Ρέιντζερς – Σλάβια Πράγας (1-1)
Βιγιαρεάλ – Ντιναμό Κιέβου (2-0)

* Σε παρένθεση τα πρώτα ματς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα