Ο Λέοβατς υπέγραψε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (pic)

Ο Λέοβατς υπέγραψε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (pic)

Ο Λέοβατς υπέγραψε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (pic)

bet365

Τελικά οι εξελίξεις έτρεξαν πιο γρήγορα από το αναμενόμενο στην υπόθεση του Μάριν Λέοβατς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να ανακοινώνει την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ!

Το απόγευμα της Δευτέρας (18/6) ολοκληρώθηκε τελικά το σήριαλ της μεταγραφής του Μάριν Λέοβατς από τον ΠΑΟΚ στην Ντιναμό Κιέβου, με την κροατική ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα τη μεταγραφή του Κροάτη αμυντικού.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο προπονητής της Ντιναμό, Νέναντ Μπιέλιτσα, ο οποίος τη Δευτέρα (18/6) υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι «ο Λέοβατς έχει υπογράψει συμβόλαιο, ο Λόβρο Μέγιερ θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θέλουμε να φέρουμε στην ομάδα και ακόμη έναν στόπερ».

Στην επίσημη ιστοσελίδα της κροατικής ομάδας φιλοξενούνται δηλώσεις του Λέοβατς, ο οποίος υποστήριξε ότι «νοιώθω περήφανος και χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια ιστορική ομάδα η οποία μόλις πριν από λίγους μήνες κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο», ενώ όπως τόνισε η γνωριμία του με τον Μπιέλιτσα στο κοινό διάστημα τους στην Αούστρια Βιέννης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της Ντιναμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα