Συνεχίζει στη Βουλγαρία ο Βάντερσον

Δημήτρης Ρούσσος
Συνεχίζει στη Βουλγαρία ο Βάντερσον

bet365

Στη βουλγαρική Μπερόε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βάντερσον, που έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία τον περασμένο Μάιο.

Εκτός Ελλάδας για δεύτερη φορά μετακινείται ο Βραζιλιάνος πρώην επιθετικος της Λαμίας, Βάντερσον, που θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στη βουλγαρική Μπέροε.

Μετά από μια σεζόν στη Φθιώτιδα με τα κυανόλευκα, ο 24χρονος, που στο παρελθόν φόρεσε επίσης τη φανέλα του Ολυμπιακού, της Δόξας Δράμας, του Άγιαξ Κέιπ Τάουν και του Απόλλωνα Σμύρνης, μετακινείται στο βουλγαρκό πρωτάθλημα για λογαριασμό της ΠΦΚ Μπερόε, η οποία κατά τη σεζόν 2017/18 τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Σάμροκ Ρόβερς - Ντέρι Σίτι με αξεπέραστο live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Κατά την περσινή χρονιά ο Βάντερσον αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια σε Superleague και Κύπελλο Ελλάδας, σκοράροντας τρεις φορές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα