Τεσσάρα o Αγιαξ (vid)

Τεσσάρα o Αγιαξ (vid)

Gazzetta team
Τεσσάρα o Αγιαξ (vid)

bet365

Εξαιρετικός ο Αγιαξ, διέσυρε με 4-0 τη Χέρενφεν εκτός έδρας και συνεχίζει το κυνήγι για την κορυφή! Στο -5 από την PSV o Αίαντας.

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Αγιαξ, αφού μετά την ήττα από την PSV μετρά τρεις διαδοχικές νίκες, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ. Στο -5 από την Αϊντχόφεν o αντίπαλος της ΑΕΚ και η ψυχολογία στα ύψη ενόψει του εντός έδρας ματς με τη Μπενφίκα για το Champions League. Ο Τεν Χαγκ άφησε εκτός ματς τους βασικούς Μαζραουί, Ταλιαφίκο, ωστόσο είδε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα από τον Αγιαξ, που διέλυσε με 4-0 εκτός τη Χέρενφεν. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Σένε άνοιξε το σκορ από ασίστ του Μπλιντ, ενώ στο 42΄ο Ζίγιετς πέτυχε το 2-0. Ιδανικό ξεκίνημα στην επανάληψη, με τον Τάντιτς από την άσπρη βούλα να σημειώνει το 3-0. Τέσσερα λεπτά ήρθε και το τέταρτο γκολ, όταν από πάσα του Κρίστενσεν, ο Ντόλμπεργκ διαμόρφωσε το 4-0.

Αγιαξ: Ονανά, Μπλιντ, Ντε Λιχτ, Βέμπερ, Κρίστενσεν, Σένε, Ζίγιετς (57' Νέρες), Φαν ντε Μπέεκ, Ντε Γιόνγκ (71' Λαμπιάντ), Τάντιτς, Ντόλμπεργκ (57' Χούντελαρ)

 

Τελευταία Νέα