Ράμα στο gazzetta.gr: «Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά των οπαδών»

Ράμα στο gazzetta.gr: «Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά των οπαδών»

bet365

O αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάνι, Ολσι Ράμα μίλησε στο gazzetta.gr και καταδίκασε τη συμπεριφορά ελάχιστων οπαδών που ανάρτησαν το ντροπιαστικό πανό με αναφορά στη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Το ντροπιαστικό πανό για τον νεκρό ομογενή, Κωνσταντίνο Κατσίφα, στους Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου που αναρτήθηκε από μικρή μερίδα οπαδών της Παρτιζάνι στο ματς με τη Σκεντέρμπεου προκάλεσε και την αντίδραση του αλβανικού συλλόγου. Ο διευθυντής της ομάδας και αδελφός του Πρωθυπουργού της χώρας, Ολσι Ράμα μίλησε στο gazzetta.gr για όσα συνέβησαν χθες και με τις δηλώσεις του βάζει τέλος στην τραγική συμπεριφορά λίγων ανεγκέφαλων.

«Προφανώς και η θέση - ανακοίνωση του συλλόγου με εκφράζει πλήρως. Μόλις είδαμε το πανό στις εξέδρες του σταδίου αμέσως μίλησα με τους υπεύθυνους, αλλά και τον media officer μας για να κατέβει. Έμεινε πάνω για πολύ λίγο, ωστόσο είναι φανερό πως τέτοια περιστατικά θα πρέπει να μας κάνουν να είμαστε σε μεγαλύτερη εγρήγορση. Στόχος μας είναι μόνο το ποδόσφαιρο, οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά μη αθλητική δε μας βρίσκει σύμφωνους.

Δυστυχώς δεν έχουμε κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσουμε τους δράστες. Ψάξαμε και ρωτήσαμε όμως. Από τους οργανωμένους μας, οι Ultras διέψευσαν πως είχαν σχέση με το πανό και το συμβάν. Αυτός που το έκανε, το έκανε για προκαλέσει προβλήματα, αλλά καταλαβαίνουμε πως είναι μειονότητα που δεν έχει θέση στο γήπεδο μας.

Σας διαβεβαιώνω πως αν ξέραμε τους ενόχους θα είχαμε αντιδράσει πολύ πιο δυναμικά. Τέτοιες εθνικιστικές και πολιτικές ακρότητες δεν έχουν θέση στην ομάδα μας. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά και δεν θέλουμε να έχουμε. Δεν μας εκφράζουν και το λέμε με κάθε τρόπο και κάθε τόνο. Σε συνεργασία με τις αρχές αν υπάρχει ένας τρόπος να βρούμε τους δράστες θα το κάνουμε» τόνισε ο Ολσι Ράμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα