ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη στο... τραπέζι για τα δύο πρώτα εντός της Εθνικής

ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη στο... τραπέζι για τα δύο πρώτα εντός της Εθνικής

Δημήτρης Τομαράς
ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη στο... τραπέζι για τα δύο πρώτα εντός της Εθνικής

bet365

Στο μίτινγκ που έγινε στην ΕΠΟ παρουσία του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής προτάθηκαν ως λύσεις το ΟΑΚΑ και το Καραϊσκάκη για τα δύο πρώτα εντός έδρας ματς της Ελλάδας στα προκριματικά του Euro.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης όπως και γενικά οι άνθρωποι του επιτελείου του δεν ενθουσιάζονται τόσο από το ΟΑΚΑ και προτιμούν πολύ περισσότερο ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και μία καλή έδρα όπως το Καραϊσκάκη. Σε μία τέτοια περίπτωση βέβαια θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία ΕΠΟ - Ολυμπιακού και να συναινέσουν ως προς αυτό οι ερυθρόλευκοι.

Πάντως στο μίτινγκ που έγινε τέθηκαν επί τάπητος για τις πρώτες εντός έδρας υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος το ΟΑΚΑ με το Καραϊσκάκη ως επιλογές γηπέδων. Τα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής μας είναι να γίνουν με Ιταλία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro στις 8 Ιουνίου και με Αρμενία την επόμενη αγωνιστική στις 11 του ίδιου μήνα. Όπως διαβάσατε στο Gazzetta δεν θα γίνουν στο Παγκρήτιο επειδή έχουν πάει πίσω τα έργα ειδικά σχετικά με το σκέπαστρό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα